Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
6.5-ös?
Azóta találtam egy ilyet, érdekes (lehet, hogy csak számomra újdonság):
Windows Adv. Config. Tool for Win.Mo.
Ezzel elvileg kismillió beállítást meg lehet ejteni, fontváltoztatást is.Leszedtem ezt, még előtte leszedtem a .net v3.5 tweak-et, és a Config Toolt, mert elvileg az kell a futtatásához. Install, reset, átállítottam a .net3.5-ös alá a program használatát (meg default-on is próbáltam), és nem megy a program (az Advanced Config Tool for WinMo)...
Valakinek tapasztalata a programról van?
-
geezer
aktív tag
Beállítottam a Win7-en keresztül, mutatja a rejtett mappákat is.
Semmi.Tényleg, senki másnak nem hiányzik a Windows mappa WinMo 6.5 alatt?

Mert amit olvastam, 6.1 alatti iránymutatást, ott elvileg volt Windows/Fonts mappa...Ez kész. Komolyan feltúrtam a netet, Gúgli barátom sem tudott segíteni.
Ritka dolog.
-
randras
veterán
MINDEN program ingyenes, csak tudni kell, honnan töltsd le.
Számodra a Point UI Home 2 a tökéletes megoldás. Szerintem egyébként még jobb is, mint az Spb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest