Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
dybu
tag
válasz
lyeanyzo
üzenetére
Igen hallottam róla, de kinek mi a lassu. Youtube Sony Ericsson X1 nézd meg a videot, döntsd el. Szerintem nem lassu

-
dybu
tag
válasz
lyeanyzo
üzenetére
Én nem használtam még egyiket sem de vagy a Sony, vagy a HTC. X1 nem lehet szar, de ha ilyen kategóriában gondolkodsz, megvárnám az X2 -t. LG nem valami alkalmazás barát / legalábbis én igy vettem észre / nemsokmindent lehet rátelepíteni, nem tudom hogy ez szempont -e egyáltalán

-
dybu
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Samsung i900 Omnia készüléket. Ha jól tudom windows mobile 6.1 oprendszer van rajta. Namost minden megy, iGO király, progikat tudok telepiteni, de nem rak ki ikont /shortcut/ pedig nagyon szeretnék a " desktop" -ra kirakni alkalmazásokat. A .lnk fájlokat már meg tudom csinálni, működik is csak sehogy nem jövök rá hogy lehet kirakni a desktopra. Gugliztam már össze-vissza, de nem jövök rá. Lehet egyáltalán?

naeztmostnagyonleirtam

Valaki tudna ebben segíteni?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest