- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andreas49 #1003 üzenetére
Helyi mappaként a saját gépemen a Onedrive helyi mappájaként kijelölt, tehát a szinkronizált mappát értem.
Próbálok ügyelni arra, hogy bármelyik gépemet csak úgy kapcsoljam ki, hogy a Onedrive már up-to-date jelzés mellett a szinkronizálás végére érjen.
Időnként egyébként előfordul az, hogy valamiért nulláról kezni a szinkronizálást, mintha "-reset" parancsot adtam volna neki. Ilyenkor hajlamosak keletkezni ütközések, illetve rossz hozzáférési joggal átvitt fájlok. Úgyhogy a Onedrive-ot megbízhatónak éppenséggel nem tartom -- de ez a mostani mizéria eddig mindent vitt.
Egyébként még egy Excel-fájlt visszadobott egy régebbi állapotába, bár ezt nem használat közben. Ezzel viszont volt annyi szerencsém, hogy az előző mentett állapotát elküldtem mailen, így abból vissza tudtam hozni az időugrás miatt bukott tartalmat.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged