Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
r3dsnake #455 üzenetére
Mert nem a te tulajdonodban van az előfizetés. Ha érkezik egy jogi kérés az adott cég, vagy iskola felé, hogy xy fájlaira szükségük van, akkor azt nem lehet egy vállrándítással elintézni, hogy sorry, de oda nincs hozzáférésünk. Azonnali hatályú felmondásról, kirúgásról, stb-ről nem is beszélve. Reggelig lehetne sorolni, hogy milyen esetek indokolják azt, hogy egy dolgozó, vagy diák fájljaihoz hozzá lehessen férni. Arról meg nem az it tehet, hogy egyesek nem tudják szétválasztani a munkahelyi, meg a személyes fiókjukat.
"Electronic discovery, or eDiscovery, is the process of identifying and delivering electronic information that can be used as evidence in legal cases."
-
daimonion
senior tag
válasz
r3dsnake #455 üzenetére
Egy one drive business vagy education előfizetést szerintem nem arra találták ki, hogy kb 30.000 saját fotót tárolj rajta .
Nem kötözködésnek szánom, de szerintem egy ilyen előfizetés nem erre való.Ha saját képeket akarsz tárolni arra ott a sima one drive vagy office 365 .
Az education vagy business szerintem de cáfolj / cáfoljatok meg arra készítették , hogy iskolai s vállalati cuccokat rakjanak fel és osszanak meg szerkesztés és/vagy közös munka miatt.
Gondolom épp emiatt is férhet az admin hozzá.
Úgy gondolom, hogy már megint fordítva ülünk a lovon és egy előfizetést nem arra használ valaki amire kitalálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest