- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
maniac
senior tag
A hivatalos Debian csati : irc.elte.hu/irc.extra.hu #debian.hu
A hivatalos magyar linux csati: -=- #linux.hu
A debian csatin segitokesz rendes emberek vannak. A linux csatin meg eleg szemet emberek akik nem tudnak semmit, nagy pofajuak, es nem segitenek a kezdo linuxosoknak(tobbek kozott nekem se!!!)! -
maniac
senior tag
Holnap erettsegi :).
-
maniac
senior tag
Hello!
En 1 hete telepitettem fel a Debian Woody-t. (ezelott nem foglalkoztam linuxszal nagyon). Amit erdemes tudnotok. A 2.4.20-as kernelt hasznalva meg nem lehet irni NTFS-re de lehet olvasni. A FAT32-t lehet vele irni olvasni. Nekem a kov. kepen van: 40GB : 34 G Fat32 Windows XP
5,5 Ext2 (Linux)
0,5 Swap (Linux Swap)
A lilo az MBR-ben van tehat tudok hasznalni linuxot, es windows-t is. A Samba arra valo, hogy egy windowsos es 1 linuxos gep lassa egymast(lehet tobb is :) ). Tehat en ajanlom, de meg kell szenvedni erte! Nem ugy megy mint a windowsban, hogy kat-kat. En az elso 3 napot csak kernelforditassal toltottem+ az X-ben a DRI-t allitottam be. De megvan, kesz van, szep aranyos okos, ugyes tehat Linux van mar :D Sok szerencset!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest