- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #2648 üzenetére
System tray colck másodperc megoldva:
[A StartAllBack segítségével kijavíthatja az összes Windows 11 üzletet megbontó felhasználói felületi problémát]
-
-
westlake
félisten
válasz
Kékes525 #2402 üzenetére
Igen, ismerős. Nálam csak olyan gépeken jön elő, ahol három-négy builddel ezelőtti a telepítés. Ezeknél az újabb buildek telepítése (frissítés) sem hozott javulást. Viszont annál a gépnél nem jön elő, amin egy tavalyi Insider telepítést frissítget a rendszer folyamatosan. Szóval ez valamelyik újabb build hibája, ami nem minden rendszeren jön elő.
Egyébként amit te írsz, az pont az ellenkezőjének tűnik, mint amit én írtam. Egyrészt nekem csak Insider-nél jön elő (igaz, mást nagyon nem is használok mostanában), másrészt csak "friss" telepítésnél. Értsd: feltelepítettem a 21382-t, ahol előjött a hiba és a frissítések sem oldották meg (->21387, ->21390). A 21382-t csak példaként említettem, egyáltalán nem biztos, hogy ez volt az első ilyen hibás build. De akkor ezek szerint nem csak az Insider buildeket érinti.A 21376-os build (05.03) óta van egy ismert hiba, ami összefügghet ezzel:
[News and interests] We’re investigating an issue where the flyout may occasionally flash in the top left corner of your screen after clicking the button on your taskbar. -
törölt tag
válasz
Kékes525 #2327 üzenetére
Viszont a fiatalok a telefonjukat nyomkodják, így érthetetlen minden második Windows blogban az emoji fejlesztés a prioritás. Egyébként hála a "remek" oktatási rendszernek és hogy felnő az érintőkijelzős okostelefon, tablet generáció, ma ugyanazt kell magyaráznom egy számítógép kapcsán a szüleim korosztályának és az unokaöcsémnek is.
-
westlake
félisten
válasz
Kékes525 #2252 üzenetére
Végleges update? Végleges update-nek egyedül azt lehetne nevezni amitő nincs újabb. Te nyilván nem erre gondoltál. MVS-ről tölthetők a 19041.208-as ISO-k, amiket ugye Microsoft nem véletlenül publikált. 12-én meg kiadták a .264-es frissítést. 28-án valószínűleg elkezdik terjeszteni minden olyan vonalon, ahol szokták. Gondolom egy újabb frissítést is kadnak, de nem biztos (meg nem is lényeges).
-
pzstm
Topikgazda
válasz
Kékes525 #2252 üzenetére
május 28-at pletykálnak.
"We are aware Narrator and NVDA users that seek the latest release of Microsoft Edge based on Chromium may experience some difficulty when navigating and reading certain web content. Narrator, NVDA and the Edge teams are aware of these issues. Users of legacy Microsoft Edge will not be affected. NVAccess has released a NVDA 2019.3 that resolves the known issue with Edge."
Utolsó realease preview/slow ring blogbejegyzésében ez van.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kékes525 #2195 üzenetére
Nem mindegyikkel van problema. Van itthon ketfele kulso hdd-m, az egyikkel semmi gond, a masikat viszint nem kezeli. Egy pillanatra felvillan, aztan annyi. És, mivel már hónapok óta írjak a known issues részben, tudnak róla, nem is érdemes próbálkozni, hogy driver cserélgetéssel megjavulna.
-
pzstm
Topikgazda
válasz
Kékes525 #2026 üzenetére
Windows esetében nem arról volt szó, hogy a Semi Annual Targeted mint olyan már igazából nem létezik?
Kb az van, hogy rányomsz manuálisan a keresésre vagy nem nyomsz és magától megjelenik. Amúgy lövésem sincs, hogy 19H1-et mikor kezdik kitolni, kinek mikor lesz eléthető.
-
válasz
Kékes525 #1992 üzenetére
Passz, én már skip aheaden vagyok egy ideje, az stabillabbnak tűnik a release preview-nél (egyelőre, bár még nem sok újdonság jött abba sem, ugye). De elvileg most több időt szántak a bugfixre, talán jó lesz. Az biztos, hogy kijavítja a tavaly őszi frissítés sok hibáját és gyorsabb is lesz a rendszer.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Kékes525 #1958 üzenetére
Általános változtatásról nem tudok.
De van valami custom scaling, alkalmazásonként állítható papíron, nálam mondjuk nem működött jól.
- ugyanúgy logoffolni kellett change után, és globálisan átállította.
De nem volt időm próbálgatni, hogy én néztem-e be valamit, vagy tényleg nem jó-e. -
BiP
nagyúr
válasz
Kékes525 #1955 üzenetére
Én 32-es 4K előtt ülök, 200%-os nagyítást használok. Erre a méretre alapból 150%-ot ajánlanak, de az nekem kicsi is, meg úgy a win32-es alkalmazásokat homályosan skálázza. (A win beépített cuccait egész jól frissítgették az utóbbi évek alatt, szinte minden skálázódik már szépen)
Ha 24" FullHD-n is már nagyítást használsz, akkor 27%-on is már fog kelleni a 200%. Amúgy azon elég korrektül skáláz a Win10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest