Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
Meglátjuk.
Én úgydöntöttem felteszem a jelenlegi DreamSpark-os 8.1 Pro-ra a TP-t, már csak kíváncsiságból, na és persze türelmetlenségből. Eddig egész jó és használható
Máshogy kezeli egyébként a drivereket a 10? Mert pl nekem gondot okozott 8.1 alatt a régi webkamerám drivere, kellett vele szenvedni rendesen mire sikerült úgy feltelepíteni hogy kompatibilis legyen és használható... Most a win10 rögtön felrakta magától.
Nem hittem a szememnek 
-
DaWe94
senior tag
Már beszálltam rég, telefonon is és gépen is egyaránt. Viszont gépen csak VMware-el használtam és mivel nincs túl bivaly gépem ezért nem tudta átadni túlzottan azt a felhasználói élményt amit kellett volna
Túlzottan nem aggódok, hogy nem lesz licenszem, mert ott az Insider is és szerintem a DreamSpark-on keresztül is elérhető lesz a Win10.
Csak gondoltam feldobnám a TP-t mindennapi használatra még az RTM előtt. Tehát akkor? szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Fűnyíró topik
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple MacBook
- Revolut
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én úgydöntöttem felteszem a jelenlegi DreamSpark-os 8.1 Pro-ra a TP-t, már csak kíváncsiságból, na és persze türelmetlenségből. Eddig egész jó és használható
pzstm