Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
Meglátjuk.
Én úgydöntöttem felteszem a jelenlegi DreamSpark-os 8.1 Pro-ra a TP-t, már csak kíváncsiságból, na és persze türelmetlenségből. Eddig egész jó és használható
Máshogy kezeli egyébként a drivereket a 10? Mert pl nekem gondot okozott 8.1 alatt a régi webkamerám drivere, kellett vele szenvedni rendesen mire sikerült úgy feltelepíteni hogy kompatibilis legyen és használható... Most a win10 rögtön felrakta magától.
Nem hittem a szememnek 
-
DaWe94
senior tag
olvasgattam én is most, de nekem teljesen úgy jön le, hogy megkapják az insider programban lévők a final build-et , kivéve azok akiknek az Enterprise van fent... csak persze csatlakozni kell az MSA-val, és az a licenszkulcs amit az insiderhez kaptál aktiválja majd automatikusan a final buildet (home és pro esetében)
és később clean install is lehetséges majd... szóljatok ha hülyeséget beszélek
-
DaWe94
senior tag
Már kezdem elveszteni a fonalat

-
DaWe94
senior tag
Már beszálltam rég, telefonon is és gépen is egyaránt. Viszont gépen csak VMware-el használtam és mivel nincs túl bivaly gépem ezért nem tudta átadni túlzottan azt a felhasználói élményt amit kellett volna
Túlzottan nem aggódok, hogy nem lesz licenszem, mert ott az Insider is és szerintem a DreamSpark-on keresztül is elérhető lesz a Win10.
Csak gondoltam feldobnám a TP-t mindennapi használatra még az RTM előtt. Tehát akkor? szerintetek?
-
DaWe94
senior tag
szia(sztok)!

Mivel eléggé türelmetlen vagyok, arra gondoltam hogy ráhúznám a TP-t a jelenlegi 8.1-emre.
Megéri már? Mindennapos használatra alkalmas a jelenlegi build?
Vagy inkább várjam meg azt az 1 hónapot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horgász topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- VGA kibeszélő offtopik
- Drón topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja igen, azt nem tettem hozzá, hogy nem szeretnék insiderkedni utána
pzstm