Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank
    addikt

Melyik verzióval nem volt jó a kép és a hang? A 1511-gyel?
    De kb. mindegy is, minden valószínűség szerint driverprobléma. És ezen az semmiképp nem fog segíteni, ha felteszel rá egy "béta" rendszerfrissítést.
    ESD: nem hivatalos, mert a Microsoft nem publikálja. Lehet, hogy tudsz a netről (megbízható forrásból) egy, a frissítéssel megegyező file-t letölteni, de attól még nem lesz hivatalos.
    Linux alatt lövésem sincs, hogyan lehet ESD-ből ISO-t csinálni, de biztos van rá valami tool, ahogy Win alá is. De akkor már egyszerűbb közvetlenül ISO-val foglalkozni? (igaz, a forrást is jobban meg kell válogatni)

De tényleg inkább azt javaslom, a felmerült kérdések alapján inkább ne szórakozz ezzel, több a macera, mint a várható nyereség.
    Bár szerintem az elmúlt 2 nap alatt még lassú nettel is lejött volna a hivatalos ISO és a frissítés is, amit legelőször javasoltak.

Legelőször egy windowsos program által letöltött buildről volt szó amiről most derült ki, hogy a 1511, és amúgy egy linket se kaptam hozzá. Mit értesz azon, hogy driverprobléma, és nem lesz jobb? Ha frissítéssel nem jön jobb driver, akkor mivel jön? Amúgy meg valószínűleg jött, mert változgatott. Amióta van win10, azóta frissülget, egyszer volt, hogy aztán nem töltött be, csak elsötétült, miután beírtam a jelszót, meg most ez.

Új hozzászólás Aktív témák