Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
Semmi újdonság nincs abban, amit leírtál.
Nem is akartam megváltani a világot. Csupán a blogbejegyzésből emeltem ki pár elemet, ami érdekes lehet abból a szempontból, hogy bár nyitottak egy új beta csatornát Win10-re, ami tényleg meglepő újdonság, ettől még a többi rész mégsem változik.This will allow us to try out new features for Windows 10, version 22H2, with Insiders before releasing them to all Windows 10 customers.
the Canary or Dev Channels [...] are only for Windows 11 Insider Preview builds.
The Windows 10 end of support date of October 14, 2025, is unchanged. Joining the Beta Channel on your Windows 10 PC does not change that.
A blogpostban 2025-öt írnak a legutolsó Win10-ről, a 22H2-ről, én is 2025-ről tudtam. [MS Lifecycle]
Persze van olyan Win10, ami 2032 jan.13-án jár le, az IoT Enterprise LTSC 21H2 [Windows 10 current versions by servicing option] , [Ending Support in 2032] , de én nem erre gondoltam, és a beta csatorna sem erről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- EAFC 26
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Blu-ray lejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
pzstm