- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Maradjunk annyiban, hogy majd kiderül. Egyébként 2025 és 2032 között is lesz frissítés, csak nem ingyenesen. Természetesen, ha a Microsoft meg akarja oldani, akkor meg fogja, hogy kizárólag azoknak működjön, akik valóban fizettek érte, de én azt gondolom, hogy ugyanúgy hozzáférhetők lesznek a frissítések offline formában, ahogy jelenleg is. Tehát kis utánajárással az is tudja majd frissíteni, aki nem fizetett a szolgáltatásért. De biztosat nem lehet tudni, majd kiderül. Lehet olvasni 2026-os és 2028-as dátumokat is. Feltételezem, még a Microsoft sem tudja, hogy legyen, azért nem fix. Új dolog lesz, de egyáltalán nem tűnik bonyolultnak a megvalósítása. 2025 október 14-én életbe léptetnek egy olyan szabályt, hogy a Windows Update csak azoknak a felhasználóknak küldjön frissítést, akik fizetős fiókkal vannak bejelentkezve.
#3142: érdekes, hogy máshol egyáltalán nem foglalkoznak a dologgal, de a legújabb Windows 11 buildekben minden olyan követelmény ki van véve, ami eddig bennük volt. Nincs se kötelező fiók, se TPM, se Secure Boot, se újabb CPU. Nem tudom, ez miért csak nekem tűnik fel.
De ugye egyik téma sem tartozik ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Távcső topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Marathon (2025)
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm