Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Még egy dolog.
Ha már Insider, akkor legyen kövér. Letöltöttem az Edge Insider buildet.
Igen, ez már az új, Blink motoros valami, Króm.
Még csak hármat kattintottam benne, de beszabehu, ez marhajó.
Eddig.
Normálisan jelennek meg benne a szövegek, ez nekem már kb. elég is. Direkt megnéztem a prohardver, fotótrend oldalakat, a fórumot több böngészővel is.
A Firefox volt eddig a legolvashatóbb megjelenítés, a Chrome, Opera, Vivaldi, mindegyik valahogy elmosott szöveget jelenített meg, de az Edge-ben most ennek nyomát sem látom.
Lehet, hogy többet fogom használni, hogy kiderüljön jó-e.
Még a smooth scroll is elviselhető, pedig eddig minden böngészőn az volt a legelső, amit kikapcsoltam, mert marhára idegesített a fel-felgyorsuló, majd azonnal lelassuló, megint begyorsuló görgetés. Amikor nem 1-1 lapot, hanem egérgörgővel pár sort görgetek, akkor ez a fajta begyorsítás, lassítás nagyon nem illik oda.
Egyedül az hiányzik, hogy a bal oldalra még (2 perc használat alatt) nem tudtam kirakni a könyvjelzőimet. Pedig a weboldalak jó része nem használja ki az FullHD szélességet, Firefox alatt pont jó helyen vannak bal szélen a könyvjelzők. A felső sávban, a címsor alatt viszont értékes helyet vesz el, mert, hát 16:9-ben inkább széles a kép, nem pedig magas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arc Raiders
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Call of Duty: Black Ops 6
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm