- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Eddig nem szóltam még itt hozzá, csak követtem a topikot, és vagyok Insider (iOS, Android: Edge, Skype; Windows 10).
Fast Ring-en települt még múlt héten a 17133.1, de nálam frissítéskor, újraindítás után, de még frissítés alatt "kékhalállal" (zöld volt) elszállt a frissítés, és utána is bejelentkezésnél fekete asztal fogadott, semmi sem működött és egy hibaüzenet, hogy a "...\Desktop" nem található. Visszaállítottam az FCU-ra, majd ma mikor megjelent, frissítettem 17134.1 -re. de a múltheti eseménysorozat megismétlődött. Most vettem a fáradságot, és előbányásztam az WindowsUpdate.log-ot, beküldtem a FeedBack Hub-on és majd látom az eredményét. Azt hittem, ez az a hiba, amiatt késleltették a dolgot, de mos tmár aggódom, hogy nálam van a baj, mert elvileg az utóbbiban már javították a dolgot
(amúgy az Update.log ha valakit érdekel: Dropbox )
Új hozzászólás Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Diablo IV
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(amúgy az Update.log ha valakit érdekel:
pzstm