Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Edge-ben nem bírnak szabadulni attól, hogy amikor valami új tartalmat jelenít meg, pl. lapot vált a böngésző, vagy a pdf olvasó kilép a teljesképernős módból, akkor ne villantson félmásodpercnyi vakító hófehéret a pofámba.
Amúgy, továbbra is indokolatlannak tartom UWP alatt, hogy egérrel kezelve nem tudok az egyik helyről azonnal átkattintani a másik helyre, mert az első kattintás csak bezárja az egyik helyet, és csak a következő nyitja meg. Ez egy érintőképernős rendszeren teljesen érthető, mert ott csak úgy tudok kilépni egy popupból, ha a képernyő másik részét megérintem, de egérrel ez zavaró. Főleg úgy zavaró, hogy ez csak az UWP felületen működik így, a hagyományos winapi alkalmazásoknál, legyen az akár a windows intéző, a popupból a címsorba kattintva rögtön belép a címsorba, és már írhatok is oda.
Ezzelszemben az Edge-ben, a kedvencek popupból a címsorba kattintva csak bezárja a kedvenceket, és meg egyet kell kattintani a címsoron, hogy odalépjen, és írhassam amit oda akarok. Nem azért zavaró, mert nem tudok mégegyet kattintani, hanem azért, mert nem egységes a rendszer működése.A taskbaron kicserélték a korábbi ablakváltót a task view-re, első ránézésre ötletes dolognak tűnik, meglátjuk, a gyakorlatban mennyire lesz használható. Kicsit hasonlatosnak tűnik a droidos megoldáshoz, de biztos, hogy majd később bővül, alakul.
Őszintét megmondva, hirtelen a többi dolog nem hozott lázba, nem használom őket. Ahogy pl. az Edge-t sem, így a többoldalnyi Edge funkcióbővülést csak gyorsan átlapoztam

Ja, és lehet, hogy ezt a fluent design dolgot sem kéne annyira erőltetni. Nem megy ez nekik. Ez a homály átlátszóság valahogy nem akarja adni magát, ahogy a kijelölési effektek sem akarnak valahogy sikerülni nekik. Gépházban mászkálva szerintem kimondottam idétlenül néz ki, ahogy egyik menüpontról a másikra húzva a egeret, egyszercsak megjelenik a kettő között egy elválasztóvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm