- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Asszem nincs mit :DD
-
Jetpilot
csendes tag
ALT + 64 ... köszi :DD
-
Jetpilot
csendes tag
Skacok!
Mi a '' @ '' ASCII kódja ? :)) -
Dufresne
addikt
Azóta helyrejött a gépe, legalábbis azt mondta, hogy mostmár nem csinál hibát a gépe, pedig nem csinált vele semmi. Hát ugye windows...;]
De azért köszi a tippeket.. -
Dufresne
addikt
Ez nem rossz 5let, köszi...
-
TrollBalint
addikt
Beteszed a cd-t (nem tudom bootos -e) , bár végülis mindegy, beteszed a cd-t, kiválasztod, hogy telepíteni szeretnéd, megmondod neki, hogy hova, ez ugyanaz a partició lenne, mint amin most van rajta. És mehet. Valószinüleg szólni fog, hogy már van egy ilyen mappa, de sebaj, te úgyanúgyabba a mappápa tegyed, mint amiben most van (windows gondolom :) ) és felteszi újra, saját magára. :)
Amit utánna kell feltenni, az a direct x, mert abból a sajátját teszi fel, azt hiszem 8-as. Ha Win Xp-ről van szó. De a telepített progikat fent hagyja meg a többit dolgot is. -
Dufresne
addikt
Rátelepít? Ezt hogy?
-
-
Dufresne
addikt
Köszi, de ezekre már én is gondoltam, csak nem nálam áll fenn a probléma és akinek kellene segítenem, az nem túl szakértő ezen a téren, szóval nehezen tudom elmagyarázni neki így e-mailekben, hogy mit is tegyen...:)
Más 5let?
Vagy egyettértés? -
Dufresne
addikt
Up
-
Dufresne
addikt
Up
Tudom, hogy van már pár windows-os téma, de sajna nincs idő átbogarászni az összeset...:(
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Szevasztok!
Sajnos látatlanba kell a történetet elmesélnem, de a következő a probléma:
A windows elindul, de nem akar bejelentkezni, azt írja, hogy lépj be mint rendszergazda, meg hogy valami probléma megakadályozza, hogy a rendszer ellenőrizni tudja a windows licencét.
Láttatok-e már ilyesmit? Mi a megoldás rá? Egyáltalán mi okozhatja ezt? Valami vírus, vagy csak valami windows hülyeség???
Előre is köszi...
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest