- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Asszem nincs mit :DD
-
Jetpilot
csendes tag
ALT + 64 ... köszi :DD
-
Jetpilot
csendes tag
Skacok!
Mi a '' @ '' ASCII kódja ? :)) -
Dufresne
addikt
Azóta helyrejött a gépe, legalábbis azt mondta, hogy mostmár nem csinál hibát a gépe, pedig nem csinált vele semmi. Hát ugye windows...;]
De azért köszi a tippeket.. -
Dufresne
addikt
Ez nem rossz 5let, köszi...
-
TrollBalint
addikt
Beteszed a cd-t (nem tudom bootos -e) , bár végülis mindegy, beteszed a cd-t, kiválasztod, hogy telepíteni szeretnéd, megmondod neki, hogy hova, ez ugyanaz a partició lenne, mint amin most van rajta. És mehet. Valószinüleg szólni fog, hogy már van egy ilyen mappa, de sebaj, te úgyanúgyabba a mappápa tegyed, mint amiben most van (windows gondolom :) ) és felteszi újra, saját magára. :)
Amit utánna kell feltenni, az a direct x, mert abból a sajátját teszi fel, azt hiszem 8-as. Ha Win Xp-ről van szó. De a telepített progikat fent hagyja meg a többit dolgot is. -
Dufresne
addikt
Rátelepít? Ezt hogy?
-
-
Dufresne
addikt
Köszi, de ezekre már én is gondoltam, csak nem nálam áll fenn a probléma és akinek kellene segítenem, az nem túl szakértő ezen a téren, szóval nehezen tudom elmagyarázni neki így e-mailekben, hogy mit is tegyen...:)
Más 5let?
Vagy egyettértés? -
Dufresne
addikt
Up
-
Dufresne
addikt
Up
Tudom, hogy van már pár windows-os téma, de sajna nincs idő átbogarászni az összeset...:(
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Szevasztok!
Sajnos látatlanba kell a történetet elmesélnem, de a következő a probléma:
A windows elindul, de nem akar bejelentkezni, azt írja, hogy lépj be mint rendszergazda, meg hogy valami probléma megakadályozza, hogy a rendszer ellenőrizni tudja a windows licencét.
Láttatok-e már ilyesmit? Mi a megoldás rá? Egyáltalán mi okozhatja ezt? Valami vírus, vagy csak valami windows hülyeség???
Előre is köszi...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest