- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #7 üzenetére
ÁSZF=Általános Szerződési Feltétel..ilyen weboldalnak nincsen továbbra sem
mivel ilyet csak szerződő felek között ismer a törvény ...
Lehet menni ugyanoda , tudod hova ! -
törölt tag
Most má csak az kéne hogy mindenki berakja magát az offtopic-ba
akkor nem kell moderátor sem ...
-
törölt tag
akkor ide az kerül ami nem jó semmire...olyan sem ami nekem sem kell, pedíg jó valamire
-
törölt tag
topikgazda az egyenlő a moderátorral ? mert már biztos nem titokgazda
javaslat : ami offtopic-nak lett minősítve az ide kéne kerüljön nem törlésre...hacsak nem jogsértő tartalom pl.
-
válasz
Plazmacucci #120 üzenetére
Gec azt hittem ez a mobilos topik
-
-
törölt tag
Nagyszerű. h. van ez a topik. 8 év alatt ezzel együtt 118 h.sz, bő négy éve nem járt erre a kutya se. Vajon mire gondolt a topikgazda amikor megnyitotta? ...mindenesetre nem jött be.
-
Bence942
tag
Helló olyan problémával állok szembe amit nem tudom hogy hogy lehetne meg oldani. A probléma a win 10 fókusz móddal van probléma ki kapcsoltam mert játék közben mindig letálcázott és letálcázik a kikapcsolás ellenére is!Regeditben hogy kell kikapcsolni vagy mi lehet a gond hogy kikapcsolt állapotban még mindig letálcázik? Valaki találkozott már ilyen gonddal?Vagy ha azt valaki leírná hogy a rendszert hogy tudom vissza állítani (hát ha az megoldaná a problémát) Ezzel kapcsolatba keresem a megoldást aki tud valamit ne tartsa magába!
-
Weareus
addikt
"Amikor a Windows már önmagára is veszélyt jelent"
Ugyan kérem, ez semmi.
Pécsi msh-s haverom mesélte, hogy egyszer telepített windowst (ez még a hőskorban volt, szóval ilyen win95-98-millenium szintű windowsra kell gondolni) és telepítés után a windows alól formázgatott még ezt-azt, majd hülyeségből rányomott a C (rendszerpartíció) formázására és...
...elindult!!!
Maga alatt vágta a fát!!! -
kispx
addikt
Ezt feljegyzem ide, hogy miért ne rendszergazdai fiókba legyünk mindennapi használat során.
-
Hunork
veterán
Üdv!
A sov24 akciós szoftverei mennyire megbízhatóak?
Sok külföldi oldalon is látni ilyet, hogy megszűnt cégek, esetleg becsődölt cégek még érvényes operációs rendszereit újrahasznosítják. Erről konkrét tapasztalat, vélemény?
Nem mintha a korlátlan 39k-s WIN10 Home sokba lenne, de azért gondolom megkérdem. -
kispx
addikt
válasz
idegen lény #109 üzenetére
Windows 8.1-re nem tudsz ingyenesen frissíteni.
Online fiók nélkül az áruház (ezzel együtt a legtöbb modern app), gépek közti szinkronizálás nem fog menni.
-
idegen lény
addikt
Olvastam, hogy nem mindegyik Lenovo működik jól együtt a W10-zel. W7-ről ezért először W8.1-re frissítenék, és csak arról a W10-re, hogy ha nem szuperál, vissza tudjak lépni W8.1-re. Meg lehet ezt csinálni ingyen? Erről a laptopról lenne szó: [link] Illetve Microsoft fiók nélkül milyen funkciók nem működnek?
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Ma raktam fel (újra) a 10-et. Az lenne a kérdésem hogy milyen illetve melyik biztonsági rendszert (szoftvert) ajánljátok hozzá? Illetve amíg nem fizetek elő , mindenképp telepítsek egy trial verziót vagy elégséges ha hagyom a defendert? -
sajog159
aktív tag
Van olyan lehetőség, hogy az összes hozzászólásból kiszürjem a csak nekem adott válászokat?
(felteszem a kérdést szakmai topikban, mer azt olvasom, h. ezt ne nagyom szoktak olvasni...)
-
kispx
addikt
Ha a szakmai topicban kérdeznéd meg akkor lehet, hogy több szerencsével jársz, mert ezt a topicot nem nagyon olvassák.
-
ceia
őstag
Nincs SSD-m, és még USB-ről sem telepítettem semmit. Tehát nem tudom, hogy ezekkel milyen anomáliák lehetnek. De ha azt írja ki, hogy CD/DVD driver kéne, akkor talán tényleg az kéne - van a gépben ilyen meghajtó? Ha van, esetleg azt is megpróbálhatod, hogy lehúzod az alaplapról és legfeljebb majd a felhúzott Windowsra rakod fel utólag.
Az előző hsz-emből nem tudom miért kellett kivenni azt, ami "lemaradt" már nem is tudom, mi volt az, talán egy emotikon? de semmiképpen sem lehetett szabályellenes, arra ügyelni szoktam
-
Tukolp
aktív tag
Üdvözlök mindenkit,
Segítségért szeretnék hozzátok fordulni.Új gépet vettem egy Samsung evo 250-es ssd-vel.
Erre szeretném telepíteni a win7 sp1 ultimate editiont 2.0-ás usbről.
Megtalálja az usbn a wint, be is bootol róla, kiválasztom a nyelvet a régiót és a billentyűzetet, aztán tölt egy kicsit majd ez a kép fogad: [link]És innen nem tudok tovább menni.
Végig próbáltam az összes usb csatlakozót a gépen (3.0 és 2.0), próbálgattam másik stata portokat is, meghajtó mód ACHI-n van.
Usbről bootolok.
Cserélgettem azt is hogy a boot priority az ssd vagy az usb.
Az ssdm üres, új.Bárki bármilyen segítséggel tudna szolgálni örömmel venném.
Köszönettel,
-
ceia
őstag
Ez lemaradt
-
ceia
őstag
Na, ennek még van is köze a Windowshoz [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest