Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaoka
csendes tag
Pont tegnap szenvedtem az enyémmel (nekem is Santa Cruz 370 van), hogy összehozzam rajta a navigációt.
Azért nem látja az SD kártyán a navit (illetve nem jelenik meg a navigáció ikon), mert fix helyen keresi a rádió az alkalmazást.
Az SD kártya gyökerében kell lennie egy MobileNavigator könyvtárnak és a könyvtáron belül kell lennie egy MobileNavigator.exe-nek --> Ha ezt nem találja itt, akkor a Navigation ikon helyett egy SD kártya ikon jelenik meg (ennek segítségével max. tallózni tudod az SD kártyát).
Én is iGo-t tettem fel (Primot), egy 2017-es Q3-as frissítésűt. És érdemes újabb verziót feltenni, mert régebbi (2013-as) nem ismeri még a 800x480-as felbontást és kicsiben jelenik meg...utána meg mókolni kellene azzal, hogy sys.txt-t állíts át, plusz még a megfelelő könyvtárakat hozd létre, benne a megfelelő nagyságú képekkel.
Ha az iGo könyvtárát felmásolod az SD kártyára, akkor a könyvtár nevét nevezd át MobileNavigator-ra és a könyvtárban lévő iGo.exe-t (vagy Primo.exe-t) - attól függ, hogy mivel indulna - nevezd át MobileNavigator.exe-re. Ha ezekkel meg vagy, akkor a Home képernyőn az SD kártya ikonja átváltozik a Navigation ikonra.
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy Blaupunkt Santacruz 370 egységre szeretnék valamilyen navigációt feldobni.
De hiába teszem be az SD kártyát , nem tudom elindítani, pl. az igo-t.Navigációs ikon alapból nincs.
Vélemény ?
-
Raketta
csendes tag
Sziasztok,
Az autóban lévő WinCE alapú navira - képernyőre szeretném tükrözni a telefon képét, konkrétan az ott futó navit. Ven erre valamilyen wince alkalmazás ami megeszi az androidról küldött jelet?
Előre is köszi.
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
a kocsimba szeretnék navis, bluetoothos fejegységet venni, és két versenyzőt is ajánlott a helyi szaki:
1. Macrom M-DL5000
2. Blaupunkt San Diego 530
Mindkettő Windows CE alapú, és mindkettő működik iGo-val. Első kapható navi nélkül 75eFt-ért, navival 115eFt-ért, utóbbi viszont csak navi nélkül kapható 90eFt-ért, én mégis a Blaupunkttal szimpatizálok.
iGo-t már évek óta nem használok, nem nagyon szeretem, a motoromhoz viszont egy Garmin GPS-en OpenStreetMap-et használok, és azt nagyon szeretem!
Van arra valamilyen megoldás, hogy ezt az OpenStreetMap-et tudjam használni ezeken WinCE fejegységeken (navikon)? -
Imi91
aktív tag
Beépítő keretre gondolsz? Univerzális 2din-es keret jó hozzá szerintem
-
kisbago
aktív tag
Sziasztok 7018b hez valakinek nincs kerete? Ami a kocsiba megfogja? Illetve erről tud valaki mondani véleményt?
-
Imi91
aktív tag
válasz
Vincent93 #571 üzenetére
A Win CE felületet egy "shell.exe" nevű fájlal tudod elérni. Itt olvashatsz bóvebben róla és itt megtalálod a fájlt is.A navigációs szoftvered elérési újtát kell módosítanod(gondolom erre ad lehetőséget a gép valahol a beállításokban keresd). Amikor rányomsz a GPS vagy Navigáció feliratra a menüben nem a jól megszokott navi szoftvered, hanem a shell.exe fog elindulni ami bevisz a WIN CE-be, ha bejutsz nagyon nem érdemes belepiszkálni
Ezután jöhet a" Residentflash2" elérése. Megnyitod a sajátgépet és be írod felülre a címsorba, hogy "\residentflash2". Itt van egy videó, hogyan is -
Vincent93
újonc
És ahhoz hogyan férek hozzá? Azt már olvastam, hogy a navi menüből be lehet tölteni valamit, hogy a CE bejöjjön, de milyen .exe fájlt?
https://ru.aliexpress.com/item/7026GM-Car-MP5-Player-With-GPS-function-7-HD-2-Din-Touch-Screen-Bluetooth-Steering-Wheel/32846608043.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3ergnl
Ezt a csodát vettem, de sajnos semmi se jött össze. Maga a rendszer jól működik, de nem tudok hátteret változtatni rajta.
Illetve szeretném még lecserélni egy másik progira, és az eredetit lementeni, ha nem jönne össze. Ezért akarok annyira a windows rendszerhez hozzáférni. -
Imi91
aktív tag
válasz
sasvarit1974 #569 üzenetére
Ezzel sokat nem tudsz kezdeni. Nem egyszerű win ce telepítőt szerezni. Ha a géped sem látja nem tudsz vele mit kezdeni. Esetleg ha a Win Ce is Sd-ről akkor a file nevére rákeresve vissza másolhatnád a helyére, de valószínűleg a belső memóriában van a Ce
-
Vincent93
újonc
Sziasztok!
Vettem egy kínai 2din-es fejegységet, de sehogy se bírom elérni a windows CE rendszert. Próbálkoztam már mindennel, de sehogy se jött össze. A jelenlegi felületet akarom kicsit módosítani más háttérképpel, mert van a 4 alap, és a flash meghajtókról se lehet beállítani. Van erre valamilyen megoldás azon kívül, hogy felkeresem a gyártót (Ami nincs feltüntetve sehol)?
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Suzuki Swift 2016-os évjáratú autómba próbálok kajtatni egy 2 dines fejegységet. Pontosabban méretpontos, gyárihoz hasonló érintő kijelzős eszközt. Van belőle bőven, kértem a hazai CMP médiától is árat, de horror amit írtak.
Találtam egy Windows CE 6.0 alapokon nyugvó kivitelt. Videók alapján, gyors és letisztultnak látszik. Fontos lenne a BT telefonálás támogatása, ami elvileg megy is, kérdés, hogy a win CE 6.0 rendszere okos és stabil annyira, hogy pl autó indítása után automatikusan csatlakozzon a BT-hoz? (mármint ha már előtte párosítottam egyszer) Vagy mondjuk, ha rádió funkciót használom, attól még a háttérben átkapcsol BT telefonra, ha hívnak. Tehát a multitasking része menne?
Lehet nagyon alapot kérdeztem, de 70-80 ezres tételről van szó, nem akarok mellé lőni. Amúgy iPhone telefonnal lenne párosítva.
Néztem androidos kiviteleket is, de azok 20-30 ezerrel drágábbak.
Véleményeket előre is köszi.
T -
kefir66
újonc
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket.. Van egy wayteq X960BT típusú navigációm és ezen szeretném motorozás közben headsettel hallani az utasításokat. Vásároltam egy Freedconn intercom sisakba szerelhető headsetet és párosítottam a navigációval, de a következő lépésben azt a hiba üzenetet kaptam, hogy ”Failed to activate a2dp service”. Ebből arra következtetek, hogy a windows 6-os ezen a navigáción nem ismeri pontosabban nincs telepítve a bluetooth kapcsolathoz szükséges a2dp profil. Ez egy autós GPS navigáció, és már van kb 3-4 éves. Viszont telefonnal a Bluetooth kapcsolat jól működik.
A kérdésem az lenne, hogyan tudnám telepíteni a Bluetooth A2DP profilt? Azért gondoltam erre, mert a Wayteq Xrider navin ugyan ezen a WINCE 6-os platformon támogatva van a A2DP profil.
Köszönöm... :-) -
sonar
addikt
Sziasztok,
Érdemes még WinCE-s GPS-t venni? Főleg kamionozáshoz kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest