Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
válasz
Francesco03 #298 üzenetére
lehet valami bűvésztrükk
-
bodva
aktív tag
válasz
Francesco03 #298 üzenetére
Arany keze van
Elküldöm hozzá az én selejtemet is, hogy X-elje már ki
-
Francesco03
csendes tag
Ez a ki X-elés elég érdekes jelenség, ugyanis nekem sehogy nem sikerül , akárhogy próbálom, de viszont édesapámnak igen, akit úgy kellet megtanítani GPS-t kezelni, ő egyből kinyomja az X-et :__________D
Megmutatta hogy ő hogy csinálta, semmi ördöngösség nincs benne, csak kinyomja és kész, én is megpróbáltam, semmi eredmény. Visszaadtam és neki meg sikerült, érthetetlen
-
bodva
aktív tag
válasz
Francesco03 #295 üzenetére
Hogy sikerült ki x-elni?
-
Francesco03
csendes tag
Egy újabb lépéssel előrébb jutottam, nagy nehezen de kitudtam x-elni a frissítős ablakot a GPS-en és tudok mászkálni a Wince 6.0 felületén. Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet azt elérni, hogy bekapcsoláskor egyből a navigációt töltse be, ne kelljen neki betölteni a GPS grafikus felületét és onnan elindítani a navigációt.
-
Imi91
aktív tag
válasz
Francesco03 #292 üzenetére
A Resident flash2-ben van minden rendszer fájl. Gondolom én gépen csak a sima resident flash-t tudtad megnyitni. Az új Ce felrakását nem tudom neked pontosan elmondani(mert még én sem csináltam ilyet), de rom-ot találsz hozzá
-
Francesco03
csendes tag
Üdv,
Előrébb haladtam a problémával, USB kábel segítségével eltudom érni a GPS tárhelyét. Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudok rátelepíteni Windows CE 6.0-át ? Mert úgy tűnik mintha eldobta volna a rendszer egy részét. A Wince nevezetű mappában egyetlen egy fájl van StartupExplorer néven .exe kiterjesztésel.
-
Francesco03
csendes tag
Üdv,
Én is ezzel a porblémával küszködöm, mint az előttem szóló (#246) hozzászólásban, ugyanezek problémái GPS-nek. Esetleg azóta valami ötlet ?
-
tááo
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt is már, de azért megkérdezem. Lehet-e Navon 480-ra újra rakni és ha igen hogyan a Win CE6-ot?
Segítő választ előre is megköszönöm. -
zsolesz6
aktív tag
válasz
quailstorm #288 üzenetére
Fogalmam sincs. Azt már én is megtaláltam, közben, most egy MicroSD után kutatok, mert nekem 16 GB-s van, azt meg nem igazán kezeli. Meg állítólag XP alatt kell formázni FAT32-re, de nekem meg WIN7 van itthon (bár nem értem, hogy az miért nem jó, a fájlrendszer ugyanaz lesz ígyis-úgyis)
-
zsolesz6
aktív tag
Sziasztok.
Navon N490 plus típusú navigációmra szeretném újratelepíteni a WIN CE 6.0-át, mert meghalt rajta. Mi ennek a menete? Esetleg az eredetit vissza tudom valahogy varázsolni rá?
-
-
dzsotty84
csendes tag
Üdv!
Lenne egy caska 1615 típusú 2DIN autos multimédia.
Kérdésem az lenne hogy lehet belépni a win ce felületbe mert segogy sem bírom müködésre birni a gps(IGO)-t
reset tán megnyomom a nav gombot kijön az 'auto gps system' felirat allatta navi adjust gombok és ennyi.
SD kártya fat32-re formázva igo könyvtárba az igo... -
-
<>jana<>
senior tag
válasz
quailstorm #277 üzenetére
Egy tilborg 1160 tipusu navi. Megnézem a miopocketet hátha sikerül
-
<>jana<>
senior tag
válasz
quailstorm #275 üzenetére
Érintős, de a windows induláskor nem dob fel virtuális billentyűzetet, csak jelszót kér. Win ce hiba. Erre keresek megoldást. Bár mindenhol azt írják, hogy rom cserével orvosolható csak. Ez sem lenne baj, csak nem találok romot hozzá . Valamilyen registry modosítással csak ki lehet iktatni a jelszó kérést valahogy. remélem
Csak két dolgot kell elérnem, hogy egy registry buheráló programot indítson el a win, és meg kell találnom hogy mit kell átírni
-
<>jana<>
senior tag
válasz
quailstorm #273 üzenetére
A kód már megvan, 0000 csak nincs billentyűzet amivel beírjam
-
<>jana<>
senior tag
Még talán annyi, hogy számítógépen keresztül be tudok lépni a windows könyvtárba, csak nem tudom hol kell törölni a jelszót, ha egyáltalán lehet valahogy.
-
<>jana<>
senior tag
válasz
quailstorm #270 üzenetére
Nem tudok semmit sajnos. Nagybátyám kisfiának sikerült e remek tettet végrehajtania
romot keresek hozzá, de nem találok sehol...
-
quailstorm
nagyúr
válasz
<>jana<> #269 üzenetére
4 karakteres a jelszó? Mert általában olcsóbb bruteforce-olni mint újrahúzni a cuccot, már ha egyáltalán lehet...
ilyesmi is jó -
<>jana<>
senior tag
Sziasztok! Nagybátyámék kisfia lejelszavazott egy windows ce 6.1- es windowson futó navit. Így nem indul el a navi alap programja. Tudtok valami megoldást erre?
-
Imi91
aktív tag
válasz
quailstorm #264 üzenetére
Értelek, végülis a készenlét se a legrosszabb megoldás, mert így legaláb meg maradnak a beállításai és még bajlódni sem kell vele, csak gondolom az aksit egy picit jobban eszi, mint kikapcsolt állapotban.
-
Imi91
aktív tag
válasz
quailstorm #262 üzenetére
Készenlétbe rakja úgy érted?
-
Botigta
aktív tag
Üdv,
Olyan problémám van, hogy egy Clarion multimédiás fejegységem van, és nincs hangja a Primo-nak: ha a fejegység rádió üzemmódban van. Ha pl. USB-ről hallgatom a zenét, akkor beszél a navi. Csak a magyarázatát nem tudom. Beállításokat átnéztem.
A másik, hogy belemásztam a WinCe felületbe. Ott átállítottam az idő/dátumnál az USA pozíciót a magyarországira, és beállítottam hozzá az időt. Ezt minden újra indításnál visszaállítja, ami nem is lenne nagy baj, de egy ideje ha a fejegység óráját navi szinkronizáción hagyom, akkor mindig 10 óra eltéréssel elállítja.
Valakinek ötletek? Köszi -
Garcia
csendes tag
Na az jó hír, hogy a Win nem lehet letörölve. VISZONT nekem semilyen opciót nem ír ki.
Csak egy kép jön be amin a GPS egy usb kábel meg egy számítógép vanés mutatja, hogy kössem össze, ennyi. Mitévő legyek szerintetek?
-
Imi91
aktív tag
Gondolom azt tudod, hogy 2x kell katintani(érinteni) mert ugye Windows rendszer
, szóval azért kérdeztem, hogy üdvözlő képernyőt látsz-e mert a Paint shp pro ban lehet msk formátumba menteni és az ugye egy kép szerkesztő progi, de úgy emlékszek hogy az csak a progi saját formátuma tehát csak azzal tudod meg nyitni. A registry-t el tudod érni, de ahoz benne kellene lenned a CE felületben, esetleg ha a kikapcsoló gombot megnyomod röviden akkor sem tudsz hozzá férni a ce felületéhez?
-
bodva
aktív tag
Még 2010-ben írta ezt egy lengyel kolléga:
Ötvözi két nap, de a probléma megoldódott. Öröm, hogy használja a navi. Rájöttem, hogyan kell szerkeszteni a rendszerleíró adatbázis, oly módon, hogy ne indítsa újra a kiindulási állapotba. Én hozzá egy kulcs, amely felelős a futó program NandFlash'a jobb a rajt után, hogy:
1 Az Updater alkalmazás azonnal bezárul elindítása (még csak nem is látom)
2 Állítsa be a rekordot, ahogy akarom újraindítás után
3 Létre minden parancsikonok
4 elindítja explorer.exe
5 Végül megkérdezte, érdemes futtatni automapa.Futottam az ötlet véletlenül - az egyesülő kikapcsolt a lehetőséget, hogy elrejtse a rendszerfájlokat, és észrevettem, hogy ha módosítja a rendszerleíró adatbázis, és számos újraindítása, hogy az egyik lehetőség be van jelölve ki minden alkalommal.
ÜdvözlettelKombinowania 2 dni, ale problem rozwiązałem. Aż miło się korzysta z navi. Doszedłem do tego jak edytować rejestr w ten sposób żeby nie restartował się do początkowego stanu. Dodałem jeden klucz który odpowiada za uruchamianie się programu z NandFlash'a zaraz po starcie który:
1. Zamyka aplikację System Updater zaraz po jej uruchomieniu (nawet jej nie widać)
2. Ustawia rejestr w sposób jaki chcę po restarcie
3. Tworzy wszystkie skróty
4. Uruchamia explorer.exe
5. I na końcu pyta się mnie czy może chcę uruchomić Automapę.Na pomysł wpadłem przypadkowo - podczas kombinowania wyłączyłem opcje ukrywania plików systemowych i zauważyłem że po edycji rejestru i kilku restartach ta jedna opcja zostaje odhaczona cały czas.
PozdrawiamA kérdés, hogy mivel tudok belenyúlni ebbe a rendszerleíró adatbázisba? Esetleg link?
-
bodva
aktív tag
Van egy üdvözlő képernyő amire ki van írva, hogy Windows CE 6.0 meg azt, hogy GPS és ennyi. Amúgy formáztam a cuccot, de a helyzet változatlan.
Update és körbetapizom a kijelzővel már próbálkoztam
Sajnos nem reagál semmi ilyenre. Ha a fájlokhoz hozzáférnék legalább az sokat dobna rajta, mert akkor megtudnám nézni, hogy mi a helyzet file szinten. -
Imi91
aktív tag
Felül az OK vagy a kis X et is próbáld, bár gondolom már próbáltad az exit egyébként lehet működik, csak elvan csúszva az az lehet valahol körülötte fogja érzékelni ha PC-re dugod és úgy kapcsolod be esetleg az UPDATE-t úgy meg próbálhatod lehet csinálna valamit.Egybként mikor még működött akkor egy üdvözlőképernyő fogadott gondolom ha így van akkor azt látod most is vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest