- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoskadenia
újonc
Ugyanezzel a precíz metódussal éltem én is (mint mindig), de most valamiért mégis előkotort magának egy régit a spájzból.
Viszont duálosoknál szokott problémázni a win, lehet nem épp ezt (vagy de), lehet user error a többsége (lehet nem), de olvastam már párat, csak sosem érintett annyira, hogy jobban megemésszem az olvasottakat.
-
atoskadenia
újonc
Ugye lecsekkoltam a hivatalos oldalán + nem igen találtam a google-al sem problémát az új driver és a win összeférhetetlenségéről, így nem éreztem szükségességét.
Ez egy kis melós duálos lapos amúgy, hd 520 IGP / 920 mx
A 24.20.100.6229 (azóta már felpakoltam a .6286 végződésű legújabbat) helyett szerette volna feltaszigálni a 23.20.16.4973-ast. Mivel a kettővel ezelőttivel is teljesen ki volt békülve, ezért teljesen indokolatlan lett volna most ezt a 23.20-ast telepítenie (szvsz), ezért is nem hozakodtam elő a verziókkal.
-
atoskadenia
újonc
válasz
Cr00py #85274 üzenetére
Én net nélkül pakolom fel mindig a wint, az a tuti. Majd tiltom ezt + a teljes update-t, és ha feldobáltam a drivereket, akkor jöhetnek a frissítések. Eddig nem csinált ilyet, legalábbis nálam még soha, de már sok hasonló panaszt láttam. Gyorsan le is csekkoltam, hogy bizti jó vga driver ment-e fel korábban, de igen, tökéletesen passzoló, szóval nem egy inkompatibilist akarna cserélni egy előző tuti verzára, vagy max ő érzi az újat inkompatibilisnek, pedig semmi zavart nem produkált még az új, na whatever.
Sajna a home-féle az ilyen szempontból kötöttebb, alapesetben nulla beleszólásod van, hogy mit/mikor csinál, max pl a regedit-ben bírhatod jobb belátásra.
"C://Windows/SoftwareDistribution", no, ezt kerestem én, csak meló után beesve a gép elé már nem igen értette a google, hogy mire is vagyok kíváncsi.
Köszi még egyszer!
-
atoskadenia
újonc
válasz
Cr00py #85258 üzenetére
A manuális a legjobb mód rá, ha az ember jót akar magának.
Egyébként köszi, ez tiszta sor, de túl sokat nemér ez az enyhe kis tiltásocska (legalábbis home-on), mert ezt win telepítés után rögtön be is lövöm, így most is be volt, csak fittyet hányt rá.
Engem az érdekelne, hogy egy már letöltött és telepítésre váró driver frissítést (vagy legyen az bármiféle update) lehet-e valahogy likvidálni a win update-ből anélkül, hogy telepítem, majd rövid úton sikálom is le?
-
atoskadenia
újonc
Estét!
A winupdate által már letöltött, telepítésre váró driver update-el lehet valamit kezdeni, hogy ne tegye fel? Egy februári vga drivert szeretne az édes felerőszakolni. Tiltottam regeditben, de attól még itt toporog továbbra is a win update-ben. (win10 home)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest