- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi970307
tag
válasz
King Unique #94984 üzenetére
Mind a 3 rendszer Windows 10. A régi SSD-n egy olyan rendszer volt, amit privát célra használtam. Vettem egy másik SSD-t, mert igény volt egy olyan rendszerre is, amit csak munkahelyen használok, így direkt Dual Boot-ot csináltam, hogy tudjak választani a két rendszer között. Végül pedig telepítettem egy 3. Windows 10-et a privát kiváltására, hogy ki tudjam szedni a régi SSD-t, mivel az újon elférek mindkét rendszerrel.
A telepítés UEFI.
-
tibi970307
tag
válasz
tibi970307 #94948 üzenetére
Azóta már eljutottam addig, hogy mivel az eltávolítani kívánt SSD-n van a 100 MB-os boot partíció, ezért azt át kellene helyeznem az új SSD-re. Létrehoztam egy 100 MB-os üres területet az új SSD-n, azonban azt nem tudom leformázni, mert dinamikus lemezzé szeretné alakítani a meghajtót, de nekem két operációs rendszerem is azon van, amikre ugye szükségem van.
Mit tudok tenni? Elég fontos lenne, az egyik oprendszer munkához van, a másik pedig egy mindennapi használatra.
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Van egy notebook-om, amiben van 2db SSD. Van az első rendszer, amit a legkorábban telepítettem, azt nem szeretném és ki is szeretném venni az SSD-t a gépből. Van a 2. SSD, amin van még két másik rendszer, amit megszeretnék tartani. Ha az első SSD-t kiszedem, akkor be sem boot-ol addig, hogy ki tudjam választani a másik két rendszert, mivel azok lettek utoljára telepítve.
Hogyan tudom a boot partíciót áthelyezni, hogy működjön megfelelően a boot a másik két rendszeren?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest