- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
A Microsoft Edge-vel lenne egy olyan bajom, hogy amikor megnyitok rajta egy youtube videót, először fekete képed ad be csak (ott, ahol a videó lenne). Hang van. Ha frissítek, akkor beadja az egészet, és nagyon jól működik. Miért lehet ez?
Próbáltam már a böngésző beállításain belül buherálni a flash playerrel, váltogattam a hardveres és szoftveres gyorsítások között, de semmi nem működik. -
kazuma921
aktív tag
Köszönöm a válaszokat a dobozos Win10-el kapcsolatban!
Nem voltam pontos, nem arról van szó hogy nem találtam semmit, hanem hogy hol ezt írták, hol azt írták.. voltak más fórumokon emberek, akik (ezek szerint) rossz információt közöltek a dobozos verzióval kapcsolatban, így egy kicsit összezavarodtam.
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
A Windows 10 HOME dobozos verziójával kapcsolatban lennének kérdéseim.
Pontosan erről lenne szó:
Keresgéltem már a topikokban, guglin mindenfélét, de nem találtam szinte semmit... nagyon köszönöm a válaszokat.
1. 1 adott számítógépen korlátlan mennyiségben telepíthetem újra? /durván évente mindig újrarakom a rendszert/
2. Hardvercsere esetén lesz valami zökkenő, vagy probléma? Pl. új winchestert vagy alaplapot veszek, akkor mit kell tenni az előzőleg aktivált OP rendszerrel?
3. Mi történik, ha meghal pl. a winchester, vagy az alaplap? Hogyan aktiválhatom újra a licenszemet? Ugye a dobozos verzió újratelepíthető ha az előző rendszerről törlöd, de hogyan töröljem pl. egy olyan winchesterről, ami már nem is működik?
4. Van e a telepítéseknek bármilyen limitje, ami azt mondja nekem XY év után hogy rendben, túl sokat használtam, vegyem meg újra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vírusirtó topic
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest