- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibce1
csendes tag
Na 2x8 giga ram van benne a leírás szerinti 2-4 slotban. Elvileg megtaláltam a hibát, mert 1. számú rammal működik a rendszer fel is tudtam installálni a windowst, viszont a 2. számú ram hibás mert beraktam ezt a ramot egyedül és egyből bootolás után blue screen (kernel hiba). Az első rammal viszont megy a rendszer de ez így csak 8 giga ugye szóval gari lesz
-
tibce1
csendes tag
Köszönöm a tippeket
Memtest fut lassan 1 órája, hát... rohadt sok hibát talált
Az lesz majd hogy letesztelem tesóm ramjaival ha azzal jó akkor Ram hiba, ha nem akkor valószínűleg RAM slot hiba az alaplapon de majd meglátjuk. Mindent egy helyen vettem a CPU-t kivéve.
-
tibce1
csendes tag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni. Most lett összerakva a gépem, és amikor a windows-t szeretnék telepíteni "page fault in nonpaged area" hibával kék halált kapok telepítés közben. Esetleg valaki tippet hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest