- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
válasz
King Unique #141064 üzenetére
Köszönöm a válaszod, megpróbálom az ott leírtakat!
Azt meg ne vedd zokon, hogy az azonnali topikban is feltettem a kérdést, talán megérted, hogy próbálkozok helyrehozni mihamarabb azt, amit elcsesztem.
-
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Windows 10ben a super administrator jogkör aktiválása után nem fogadja el w korábbi fiók jelszót.
Nem tudok bejelentkezni.
Ötlet? -
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy WIN10-en hogyan tudom megcsinálni, hogy a HLP kitrejesztésű (régi help fájl) fájlokat kezelje a rendszer?
BOgarásztam már utána a neten, találtam is kisegítő segédszoftvereket, de nem váltak be, mert pl. a könyvjelzőzött részekre nem ugrok, hibás a megjelenítés stb.
Sajnos több elég régi szoftvert kell használnom, jó lenne, ha a programon belül a help funkció tudna működni.
Amit találtam, hogy egy gyári windowsos (hlp reader) kieget fel kell telepíteni, ami elvileg a frissítésekhez hasonlaóan települne. Ezt letöltöttem hivatalos oldalról, de feltenni nem tudtam.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni, a cél az lenne, hogy úgy működjön a help, ahogy az egy régebbi rendszer esetén is történne.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Spórolós topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fujifilm X
- Motoros topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest