- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djzolee91
tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek a Windows 10 most kedden frissítette magát, majd újraindult. Azóta a Microsoft Office 2016 programjai és a telepített Teamviewer sem hajlandó elindulni, azt írja a hibaüzenet, hogy nem található a program exe-je, pedig ott van a helyén. Ugyan így pl a Word-höz társított fájlokat sem hajlandó Word-el megnyitni.
Mi lehet szerintetek a helyzet megoldása?
Előre is köszönjük!
-
djzolee91
tag
válasz
#86564352 #89978 üzenetére
Tehát a hardverről leválasztott kulcsok esetében semmi garancia nincs arra, hogy más, a hardver birtokában ne aktiválja előttem?
Mi a helyzet az MSDN volume kulcsokkal, az miért baj ha külön árulják?Ezek alapján szimpatikusabb az OEM mint a retail, az ára miatt.
Az a Windows 10 Home amit a Microsoft árul az oldalán kb 45.000 forintért, gondolom retail ha ilyen drága, ugye?
-
djzolee91
tag
-
djzolee91
tag
Sziasztok!
Windows 10 vásárlásán gondolkozok magamnak otthoni felhasználásra most a fekete péntek nevű akcióban.
Eddig egyetemistaként ingyenes sulis verzióm volt, de már nem vagyok diák, így nem jár nekem.Informatikus vagyok, így gondolkozok a Pro verzión, nemtom megéri-e szerintetek?
A másik kérdésem pedig, hogy mivel még sosem vettem Windowst, csak most utánanéztem az áraknak: miért van, hogy valahol már 12.000 forintért lehet kapni, máshol meg 40-50.000 forint egy Windows 10?
Hol érdemes venni?
Mit jelentenek a különféle kiadási licencek?Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest