- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne:
1. W8.1-em van jelenleg és úgy gondolom most már stabil annyira a dolog hogy merjek frissíteni. Jól gondolom vagy inkább várjak még?
2. Ha a Windowsból felfrissítem Windows 10-re, annyi elég lesz, vagy inkább egy teljesen tiszta telepítést javasoltok?
3. Ha jól értelmeztem akkor először mindenképpen frissíteni kell a Windowson belül mert csak így lesz beregisztrálva. Utána mehet a tiszta telepítés és mihelyst internethez csatlakozik a rendszer be is regisztrálja magától a Windows 10-et?Előre is köszönöm!
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok!
Az első Windows 10 telepítésem, a megjelenés napján, nem ment fényesen, konkrétan szétvágta az egész op rendszert. Fekete képernyő, semmi életjel. Windows 8.1 reinstall megvolt, előre telepített Windows van a gépen szóval az aktiválás megtörtént. Gondoltam ha letöltöm a Media Creation Tool-al a Windows 10-et és kiírom DVD-re úgy majd nem lesz semmi baj. Na hát most ott tartok hogy a frissítés első lépésénél kér egy termékkulcsot, amit ugye én nem tudok neki megadni mivel előretelepített a rendszer.
Kérdésem az lenne hogy most várjam meg újból amíg a Windows feldobja az értesítést hogy telepíthetem a 10-est vagy válasszam a Media Creation Toolal az azonnali frissítést? Kicsit tartok most már tőle, ne hogy megint meghaljon az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged