- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
JenciHUN #33166 üzenetére
Szia!
1. Van akinél tökéletesen működik (pl. nálam), van akinek gondjai vannak. Ezek nagy többsége driver hibák, gondok.
2. Ezt neked kell eldönteni. Ha nagyon ragaszkodsz a mostani kinézethez, programokhoz, beáállításokhoz, akkor frissíted. Ha nem és megbarátkozol a gondolattal, hogy mindent szépen újra raksz és beállítasz, akkor tiszta telepítés. Én ez utóbbit javasolom.
3. Nem jól értelmezed. Volt egy ilyen időszak, de ma már ha az új buildet szeded le mondjuk Media Creation Tool-lal, akkor mehet egyből a tiszta telepítés is. Ilyen esetben a telepítéskor a 8.1 szériaszámait kell megadnod. Ha viszont úgy csinálod, ahogy írtad (de ez felesleges), akkor valóban nem kellenek a szériaszámok a második, tiszta telepítésnél. Olyankor azt a részt egyszerűen átugrod és majd aktiválja magát, ha nethez jut, mivel már ismeri a szériaszámhoz tartozó a gép adatait. -
senki66
senior tag
válasz
JenciHUN #33166 üzenetére
Szia,
A fórum olvasgatásából azt a következtetést vontad le, hogy "most már stabil annyira a dolog" ? Akkor frissíts. Én is megtettem, de csak az "új dolgok varázsa miatt". Én személy szerint nem vagyok elégedett vele, nekem sajnos megvan az akadásos (főleg videók alatt) problémám (több verzióval és build-del ugyanúgy) és erősen gondolkodom a visszaálláson 8.1-re csak mindig adok egy kis haladékot magamnak. A lányom gépe a 10-zel random rebootolt, visszatettem a 8.1-et, azóta atom stabil.
-
peterk
senior tag
válasz
JenciHUN #17902 üzenetére
A media creation tool rákérdez. Arra is, hogy home vagy pro, és arra is, hogy 32 v. 64 bit. Szóval nem azon múlik, hogy melyik gépen készíted, hanem azon, hogy jót válassz ki.
(Nézd meg a vezérlőpult => rendszer képernyőn. "windows verzió". Ha ott 8.1 van akkor home kell, ha 8.1 pro van, akkor pro.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest