- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
válasz
King Unique #149479 üzenetére
gpedit.msc alatt az automatikus frissítések konfigurálását tiltottam le, de lehet hogy mégsem működik a dolog. Bosszantó hogy ilyen komplikáltá tették az update letiltását win 10 alatt pedig a pro verziót használom. Ha letiltom nem időszakosan akarom letiltani. Akkor menjen a háttérben amikor én akarom.
-
creed33
aktív tag
válasz
tordaitibi #149477 üzenetére
Prom van, elvileg sikerült leállítani. Köszönöm szépen a segítséget!
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Windows update-et hiába tiltom le a szolgáltatásoknál mert a rendszer visszakapcsolja. Hogyan tudnám úgy letiltani hogy magától ne tudjon visszakapcsolni csak akkor ha én akarom? -
creed33
aktív tag
válasz
King Unique #144106 üzenetére
Köszönöm ennek utánanézek
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Sok év win7 használat után telepítve lett a 10pro.Szeretném optimalizálni a rendszert.Anyám gépe, nem csúcs hardver.Csak általános internethasználatra és Facebook játékokra van. Szeretném tudni mely háttérben futó alkalmazásokat lehet nyugodtan kilőni, és mely egyéb beállításokkal lehetne optimalizálni a rendszert. Köszönöm! -
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Zavaró számomra hogy a notebook bekapcsolása után a rendszer mutatja a kikapcsolás előtti állapotot.Tehát hogy milyen mappákat nyitottam meg,és ha véletlenül a böngészőm sem volt kinyomva lekapcsolás előtt akkor a böngészőm is elindul mutatva a látogatott oldalakat.Hogy tudnám "kilőni" ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest