- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
válasz
King Unique #127294 üzenetére
Jelentem, sikerult a muvelet. Az uj gep ssd-jere klonoztam a regi hdd-t, atraktam az uj gepbe es lass csodat, meg a nyomtatok (2) is azonnal mukodtek. Egyedul a billentyuzet nem ment, de atdugtam masik usb portra es megjavult az is. Nem gondoltam, hogy a win10 mar ennyire ugyes. :D
-
hardline
senior tag
válasz
King Unique #127294 üzenetére
Kicsi cég, nincs IT részleg, senki nem ért a PC-hez, csak a titkárnő használja amit kell. Nyomtat, számláz, scannel, raktár készletet vezet. Ha gond van, akkor én szoktam megoldani. Beosztásom: targoncás.
HDD-SSD klónozást csináltam már többször, de mindig ugyan abba a konfigba ment vissza a meghajtó. Ezért nem gondoltam, hogy működhet itt is. Meg az új gép aktivált win10-zel és office-szal érkezik, talán célszerűbb lenne nem a régi klónozott rendszert használni.
A régi valami AMD A10 APU-s akármi, az új meg Intel CPU-s lesz. -
hardline
senior tag
Sziasztok!
Számomra új probléma vetődött fel ma a munkahelyen. Nem volt még szükségem soha ilyen megoldásra, így nem tudom megoldható-e. Szóval:
Adott egy régi gép win10-zel. Céges programok, számlázó, raktár nyilvántartó stb, doksik, adatok, van egy hálózati mappa is (vpn elérés). Holnap jön az új gép, szintén win10. Valamilyen úton módon át kellene vinni a programokat minden beállítással az újra. Hogy lehet ezt megoldani? Nem baj lenne, ha pl a nyomtatókat sem kellene újra telepíteni. Van ilyenre lehetőség? -
hardline
senior tag
Üdv!
Hogy tudom letiltani a beviteli nyelv állítgatást? win+space kombóval mindig átáll a billentyűzet kiosztás, ettől megőrülök. Letiltható? Próbáltam, de nem találtam ilyen opciót. -
hardline
senior tag
válasz
King Unique #38280 üzenetére
Az tuti, hogy akinek tartós használatra kell így a windows, annak érdemes beruházni egy WTG pendrive-ra, de nekem csak néhány napra kell, és ez a leggyorsabb pendrive-om itthon. Használhatóságra kb a 100 dolcsis kínai Intel atomos tabokhoz tudnám hasonlítani a dolgot. Időnként megakad, de alapvetően jól használható.
Mégegyszer köszönöm a segítséget! -
hardline
senior tag
válasz
King Unique #38243 üzenetére
Rufussal ment mindhárom gépen a boot, frankón használható a windows.
Wintousb-vel valószínűleg az volt a probléma, amit te is írtál, de nem volt időm szórakozni vele, a rufussal azonnal megy minden, ahogy kell.
A pendrive egyébként SANDISK ULTRA USB 3.0 32GB. -
hardline
senior tag
válasz
Milestone2 #38236 üzenetére
A rufus olyan döglassan készíti el a pendrive-ot, hogy előbb kipróbáltam ezt az easyuefi wintousb cuccot, ami ugyan kb 4-5 perc alatt kész volt, de 3 gépből egyik sem bootol be róla. Most készül a rufus verzió, majd írok, ha jutottam valamire.
-
hardline
senior tag
válasz
istvankeresz #38230 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget, máris megpróbálom!
-
hardline
senior tag
Üdv!
Nagy szükségem lenne egy hordozható windowsra, tehát szeretnék egy 32GB-s usb3-as pendrive-ra telepíteni windowst. Ezt hogy tudom megvalósítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest