- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
paloczi
csendes tag
-
paloczi
csendes tag
válasz
albinolynx #53674 üzenetére
Nem értem a 8Gb ramos példádat, az enyémbe 2 Gb ram van csak. Fentebb írtam, hogy miért akarok 32 bites Windowst.
-
paloczi
csendes tag
válasz
albinolynx #53644 üzenetére
Szia! Indítás után nem indul el a 32 bites telepítő, hanem a telepített Windows fut. Ha törlöm az egész gépet, akkor sem indul a 32 bites telepítő se pendrive-ról, sem DVD-ról. Viszont a 64 bites telepítők azonnal indulnak, és települ. A biosban már mindent állítottam amit lehetett.
-
paloczi
csendes tag
Sziasztok! Telepítési problémám lenne, ha valaki tudna segíteni, megköszönném. Van egy kínai mini pc-m, Wintel W8 pro Z8300 cpu 2Gb RAM 32 Gb eMMC. Gyárilag Windows 10 64 bit oprendszerrel szállították. Szerettem volna Windows 10 32 biteset rá telepíteni, de se USB pendrive, se DVD-ről nem települ a 32 bites Windows. 64 bites azonnal települ Win 8 és Win 10 is. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy létezik olyan BIOS, ami csak a 64 bites rendszereket támogatja. Gyanús, hogy a BIOS-ban a fejlécnél is az van, hogy "x64 project". Én még ezidáig nem találkoztam ilyen géppel. Valakinek ötlete, hogyan tudnék 32 bites Windows 10-et telepíteni rá? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest