- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rafis83
tag
válasz
ZPKing #47686 üzenetére
Most már működik, elérem a hálózati helyeket a KB3189866 frissítés feltelepítése után.
A Synology NAS-nál a fájlszolgáltatásokon belül (Windows fájlszolgáltatás) SMB 2-t engedélyeztem, és ezután az intéző már felhasználónevet és jelszót kért (JamesHun is ezt javasolta). Ezt megjegyeztettem és most már automatikusan belép. Szóval a hálózati kiszolgálón kell módosítani egy kicsit a beállításokon. -
rafis83
tag
-
rafis83
tag
válasz
ZPKing #47597 üzenetére
Szia!
Nálam is ez a hiba jelentkezett a KB3189866 frissítés feltelepítése után. Nem tudok csatlakozni a saját NAS-hoz intézőn keresztül. Próbáltam a LAN drivert újra feltenni, ez sem segített, csak az ha letöröltem a KB3189866-os frissítést.
Ezzel csak az a baj, hogy a windows a háttérben újra letölti, és telepíti majd. Egyenlőre nem tudom, hogy mit lehetne kezdeni ezzel a hibával. Ha valakinek lenne ötlete, akkor azt szívesen fogadnám. Másnál esetleg jelentkezett ilyen hiba aki hálózati meghatóra akar csatlakozni? -
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest