- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
scabi78 #150442 üzenetére
Probald kikapcsolni, hátha, lehet fárad valami és már kevés a fesz az XMP hez.
Ezt álítsd be, CMD admin módba:
wmic recoveros set AutoReboot = False
Így nem fog újraindulni automatan, hátha valami hasznosat ki lehet szedni mi okozza.Amúgy nálam ezt a kikapcsolásost akkor csinálta, mikor túlságosan alul feszeltem a cpu-t, érdekes stresz teszt simán ment, aztán otthagytam a gépet kék kép, vagy éjjel csak youtube erre kék kép
elég fura, de +0.05V és azóta egyszer sem történt.
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz
scabi78 #26236 üzenetére
Egy forumon mindig tobb lesz a negativ mint a pozitiv hozzaszolas mivel akinek nincs baja vele nem fog ide irogatni hogy minden fasza. Nalam minden fasza amugy, asztalon is jo volt meg laptopon is jo. Egyebkent inkabb takolt asztali gepeken hullik darabokra, ujabb laptopokon jol megy.
-
worxland
addikt
válasz
scabi78 #26236 üzenetére
Próbáld ki. Ha nem tetszik, visszamész Win7-re. Nekem 3 gépen pozitív tapasztalatom van a Win10-re váltásnál (egyiken 8.1, kettőn 7 volt korábban), egy gépnél volt problémám, az 1 giga memória kevés volt a 10-esnek, ott visszaálltam Win7-re (egyelőre, memóriabővítésig).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest