- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
scabi78 #150442 üzenetére
Probald kikapcsolni, hátha, lehet fárad valami és már kevés a fesz az XMP hez.
Ezt álítsd be, CMD admin módba:
wmic recoveros set AutoReboot = False
Így nem fog újraindulni automatan, hátha valami hasznosat ki lehet szedni mi okozza.Amúgy nálam ezt a kikapcsolásost akkor csinálta, mikor túlságosan alul feszeltem a cpu-t, érdekes stresz teszt simán ment, aztán otthagytam a gépet kék kép, vagy éjjel csak youtube erre kék kép
elég fura, de +0.05V és azóta egyszer sem történt.
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz
scabi78 #26236 üzenetére
Egy forumon mindig tobb lesz a negativ mint a pozitiv hozzaszolas mivel akinek nincs baja vele nem fog ide irogatni hogy minden fasza. Nalam minden fasza amugy, asztalon is jo volt meg laptopon is jo. Egyebkent inkabb takolt asztali gepeken hullik darabokra, ujabb laptopokon jol megy.
-
worxland
addikt
válasz
scabi78 #26236 üzenetére
Próbáld ki. Ha nem tetszik, visszamész Win7-re. Nekem 3 gépen pozitív tapasztalatom van a Win10-re váltásnál (egyiken 8.1, kettőn 7 volt korábban), egy gépnél volt problémám, az 1 giga memória kevés volt a 10-esnek, ott visszaálltam Win7-re (egyelőre, memóriabővítésig).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest