-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az tényleg sok. Nálam AppData 1 GB, igaz nincs is semmi program telepítve szinte . Windows mappa nálam 14 GB. Lemezkarbantartó feltételezem rendszergazdai módban volt ugye? Még a Windows\System32\Driverstore mappa méretét nézném meg. Van egy bug amikor frissítések során a rendszer feleslegesen összegyűjti a videókártya driver telepítőit. Egyenként 320 MB Nvidia telepítőket félrerakta 20x. Ha az a mappa nálad is gyanúsan sok gigabyte, akkor az a ludas. Driverstore Explorer program is segít feltérképezni. Itt a gyorskeresőbe írd be driverstore és kiadja a vonatkozó hozzászólásokat. 28 GB-ra elhízott Windows mappát vittem le 14-re.
-
addikt
Üdv!
Rakd fel a TreeSize Free nevű progit, ezzel részletesen meg tudod nézni, hogy mik azok a nagyobb terjedelmű cuccok, amik foglalják a helyet.[link]
Nálam a Win 19 GB helyet foglal, az Users mappa 7 GB-ot, azon belül az AppData mindössze csak 3 GB-ot, szóval nálad az a 14 GB, az brutálisan sok.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Racecam
nagyúr
Mindenképpen javaslom a telefonos próbálkozást először. Valami megoldásnak lennie kell arra is, ha OEM verziót veszel bármilyen Windowsból, de az aktiválás után tönkremegy az alaplapod, akkor is tudnod kell használni a csere alaplappal, hiszen az nem a te hibád.
Warez verzióra szinte biztos, hogy nem fogsz tudni upgradelni és azon kívül is, hogy az itt tiltott, ha nem lenne sem javasolnám, hogy olyat használj.
Tudom, hogy nem olcsó egy Windows operációs rendszer, különösen a magyar pénztárcákhoz mérve, de (és ez az én véleményem) ezt be kell kalkulálni számítógép vásárlásakor. Különben csak simán tolvajok vagyunk...Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Mondjuk ez pont, hogy nem igaz, amit janeszgol írt.
Ha OEM verzió volt a 8.1 akkor az aktiválásnál hozzárendelte a géped azonosítóját, ezért alaplapcsere esetén (csak alaplap!, a proci, SSD, HD, videókártya, RAM nem számít) az új gépre már nem lesz érvényes Windows-od, újat kell venned.
Ha Retail 8.1-ed volt, akkor a régi gépen deaktiválni kell a windows-t, hogy az új gépen aktiválhasd.[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
janeszgol
félisten
Totálisan újra kell tenned a rendszert. Nálam egy proci csere miatt is kellett.
A kulcsod natívban jó a W10-hez. Tehát letöltesz egy kulcsodhoz megfelelő (32 vagy 64 bites) W10-et az MS honlapjáról, azt feltelepíted és bele írod a kódod. (Ha sulis kód, egyetem, főiskola, az nem jó hozzá.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Path of Exile (ARPG)