- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
-
svgyula
addikt
válasz
SenorDave #76100 üzenetére
Szia! Próbáld meg kiütni a BIOS beállításokat. Kiveszed az elemet és rövidre zárod a két érintkezőt(táp kihúzása után természetesen!) Ha így sem meg akkor megkeresed az alapbeállítást kapcsoló "pecket"(ha van
) és átrakod másik állásba. Ezzel felejt mindent jelszó egyebek.....
De lehet az is, hogy meghalt a VGA kártyád mert nekem akkor sem csinált ilyet ha vadi új alaplapot indítottam el ahol szintén új VGA kártya volt. Az alaplapnak érzékelni kell és mindkettőn kiadni a jelet! Megoldás lehet még ha kiveszed a kártyát elindítod a gépet(vakon megvárod míg elindul a rendszer) kikapcsolod és visszarakod a kártyát. -
válasz
SenorDave #71728 üzenetére
Az uni drivert rakd fel (persze csak ha támogatva van a kártyád) és ott állítsd be. Nekem most 10 alatt olyan bug-ba futottam, hogy ha a windows-szos hangerőre rákattintok, akkor 16 bitre és 2.0-ra állítja be magát.
Amúgy meg 24 bit 7.1-en van. Persze nekem az Uni driver van fent meg a sonar switch is. -
Mikiller
aktív tag
válasz
Szerintem a hardver szoftverében kellene ezeket állítgatni. Gondolom van hozzá és telepítetted. Én legalábbis sosem a windows felületen szoktam.
Közben utánanéztem asus oldalon van egy driver aminek a leírásában első pont MCU-V1.16 for STRIX DSP
1.Add sidetone function szerintem ez kell neked.
driver link -
törölt tag
válasz
A Windows 10-nek az egyik legnagyobb gyengéje az 5.1 és 7.1 hangképek kezelése. A régi gépemen az 5.1-et sem tudtam normálisan működésre bírni. Ha sikerült az 5.1, akkor nagyon rossz minőségú lett a hang, szinte hallgathatatlan. Sem a Microsoft-os, sem pedig a gyártói driver nem volt jó. Én nem találtam erre a gondra megoldást. Azt a gépet azóta odaadtam a faternek, aki nem használja ezt a funkciót. Az új gépemben szerencsére csak stereo hang van, az hibátlanul megy.
-
Geth
veterán
válasz
SenorDave #71246 üzenetére
A regkulcsoknál nem csak a Full Control-t kell megadni, hanem az Advanced alatt az ownershipet is Administrators csoportra kell állítani, utána már fogod tudni szerkeszteni dcomcnfg alatt a RuntimeBroker-t.
Arra figyelj, hogy ha egy konkrét user-re panaszkodik az Event Viewer, NE annál a konkrét user-nél pipáld amit kell a dcomcnfg-nél, hanem a teljes Users csoportra, ezt a legtöbb leírás rosszul írja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest