- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
arfer #155769 üzenetére
A DELL SupportAssist-ot használod?
Ha nincs a támogatás fizetve a DELL-nél, ezt akkor is tudod futtatni és telepíti a gyártói meghajtókat, ami mégsem kell, ki tudod kapcsolni(VGA-k PöLö).
Nálam volt gond a gyári WiFi-vel, visszatérő!
A Windows automatikus meghajtó-frissítést ki kellett kapcsolni, mert sokáig az újraindításkor a W felül is frissítette a hibás W-s driverrel.Utána asszem' javították már azóta ezt a W-s hibát, de én bekapcsolva hagytam a W-s frissítés-tiltást.
A javítást én egy USB-s WiFi-vel csináltam(mert ugye a gyári WiFi meghajtója mindig hibásra W-frissült), így tettem fel a DELL oldaláról a Support Assist-ot, az pedig utána az a többi DELL meghajtó programot. és új BIOS-t, egyebeket...
Sokat javult. Szerintem érdemes megcsinálni!
-
-
King Unique
titán
válasz
arfer #142702 üzenetére
Ha csak a Windows 10 ugyanazon kiadása lenne újratelepítve ugyanazon hardverkonfigurációjú PC-n, akkor nem lenne téma és automatikusan aktiválódna a rendszer, amit a telepítő is világosan leír az aktiválásnál.
Ha jelentős hardvermódosítás (pl. alaplapcsere) történik, akkor viszont szükséges lehet utána az újraaktiválás, ami megoldható többféleképpen is (+ így is), nem feltétlen csak Microsoft-fiókhoz kapcsolt digitális licenccel. Ahol ha 1x már megtörtént a bejelentkezés az adott PC-n futó Windows 10-nél Microsoft-fiókkal, akkor a digitális licenc eleve ahhoz (is) lett kapcsolva és az újraaktiválásnál opció lehet azon módszer, de akkor a hardvermódosítás előtt, meg az utána történő újraaktiválásnál értelemszerűen Microsoft-fiókkal kellene bejelentkezni helyi fiók helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Egyedi ékszerdobozka
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest