- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
st6969 #153962 üzenetére
Mert valamit mindig darál a Win.
Öreg gépen a melóhelyen ugyanez van, felordít a venti aztán lelassul. egy régi szutyok kis AMD. Nem elég a proci sajnos, ezeket a folytonos műveleteket egy mai proci meg sem érzi de a gyenge igen.
Pl. antimalware-service, indexelés, telemetria, winupdate, Edge update, system folyamatok, egy vagon ilyen van ami random megindul, aztán le is csitul. -
Cs1csó
titán
válasz
st6969 #151631 üzenetére
1. utorrent klienst töröld (finoman szólva nem ajánlott a használata)
Helyette: Qbittorrent, mindenben jobb mint az utorrent még sötét témát is lehet beletenni.A monitor nem "alszik el"? Az egér szokott bezavarni. Húzd ki úgy teszteld.
A torrent beállításait nézd meg hátha ott van ilyesmi hogy megakadályozza az alvó módot.Plusz kilőhetnéd a torrentet hátha tényleg az zavar be
-
King Unique
titán
válasz
st6969 #146777 üzenetére
Windows 10/11 wakes up from sleep on its own [QUICK SOLUTIONS]
+ Az alábbi parancsokkal le lehet kérdezni mi ébreszti fel a Windows 10-et alvó állapotból, amiről már többször volt szó itt a topikban.
powercfg -lastwake
powercfg -requests
powercfg -devicequery wake_armed
powercfg /waketimers -
King Unique
titán
-
*Ropi*
félisten
válasz
st6969 #55740 üzenetére
Igen, az is meglehet. Van pár SATA--->USB2.0 átalakítóm, amiket a Samsung SSD-k mellé csomagoltak: azoknak gyárilag ilyen cérnavékony kábele volt, már ránézésre sem feltételezte róla az ember, hogy egy komolyabb áramerősséget át tudjon magán engedni. Az SSD még éppen elketyegett rajta, de egy izmosabb áramfelvételű 2.5 HDD már nem tudott elindulni vele. Fogtam és kicseréltem a kábelüket szétvágott USB kanócokra: azzal működik mind hiba nélkül.
Neked is ki kellene cserélned a kábelezését, ha a garanciával nem jutsz előbbre.
-
*Ropi*
félisten
-
st6969
őstag
válasz
st6969 #55694 üzenetére
Na megint én... nem hagyott nyugodni a dolog, ezért próbálkoztam. Félsiker. Kipróbáltam az alaplapi USB csatlakozókat, onnan kiválóan működik
(csak kényelmetlen...ki kell húzgálni a gépet hogy hozzáférjek). Az előlapon van egy USB 3.0-ás és 2db USB 2.0-ás. Mindhárom csak tápot ad az eszköznek, a windows pedig hibaüzenetet nekem.
Esetleg így valakinek valami ötlete? Talán gyengék az előlapi portok?! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest