- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
DannyL81 #141322 üzenetére
Egyszer volt nekem ilyesmi, szintén Realtek-es alaplapi hálókártyával. Nekem az volt a gond, hogy egy ideig ment Gbit-en, aztán beesett 100Mbit alá. Hónapokig szenvedtem vele. Nem tudom mi oldotta meg végül, de gyanítom, hogy egy Windows frissítés, mert egyszer csak valamiért megjavult.
Most ez a Driver van fent azóta is: 2020. 07. 23. / 10.43.723.2020
-
Spec
őstag
válasz
DannyL81 #68182 üzenetére
Az 1 felhasználós változat az ún. OEM változat. Hivatalosan csak géppel együtt szabadna értékesíteni. Persze vannak kiskapuk, úgyhogy azért lehet venni önállóan is, gép nélkül is, főleg mint magánszemély. Egy gépre tudod telepíteni, és az alaplapjához kötődik. Utána másik gépen már nem tudod beaktiválni, sőt ha alaplap cserére kerül sor később, már akkor is új licence fog kelleni.
A dobozos (retail) verzió hordozható a gépek között, és nem kötődik a gép alaplapjához. Emiatt drágább is. Ellenben egyidejűleg ebből is csak egy licence használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest