- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tbalint3 #81143 üzenetére
Nem tudom mennyire régióhoz kötött (én UK régióval használom) úgy nekem nem ilyen reklámokat dob be a Spotlight, hanem az adott képhez kötődő érdekességeket. A mai ilyen: [kép] Ezeknél persze az a furcsa éppen csak a helyszínt titkolják. A Bing főoldalán legalább ott az info gomb micsoda a kép és hol van. A Dynamic Theme app is jó, automatikusan váltogatja asztali háttérnek a záróképernyős spotlight képeket vagy Bing fotókat.
-
movax
őstag
válasz
tbalint3 #67035 üzenetére
Most, hogy említed ez a képnézős dolgot, megnéztem és rájöttem, hogy a Windows Photo Viewer mennyire szánalmasan szar minőségben jeleníti meg a fotókat, ráadásul lassan "pörgeti" a képeket. Egyáltalán nem bánom, hogy soha nem használtam ezt az okádék szemetet, hozzá képest az egyébként faék egyszerűségű IrfanView egy jövő évezredbeli űrrakéta. Ki lehet próbálni, megnyitni egy jpg-t egyikben és másikban is, a különbségek magukért beszélnek.
-
TRob1
veterán
válasz
tbalint3 #67035 üzenetére
Nekem meg pl.az a hihetetlen ha valakinek hihetetlen hogy ha egy rendszert majdhogynem újrarak, akkor esetleg a benne lévő alapértelmezett app lesz újra és nem egy olyan amit lassan be sem fog tudni állítani.
Vagy ha sok-sok éves appok alól úgymond kihúzzák a rendszert és egy újat raknak alá, akkor az okozhat galibákat.(#67036) Szinyák :
A Chrome Beállításokban véletlen nem az van beállítva hogy Induláskor folytassa onnan ahol abbahagyta? -
-
Pityu.
nagyúr
válasz
tbalint3 #64757 üzenetére
Jól olvasom,hogy neked is a piros hyperx savage ssd van?Nekem is pont ugyan ez van,előtte samsung 830 as volt és ahhoz képest fura a kingston mert nekem is úgy tűnik,mintha több írás történne mint a 830 as samsungal,de napi szintre kiszámolva meg nem tűnik soknak,egyébként írással lehet kicsit spórolni [link]
Mondjuk nekem az elején volt egy kis gebasz így 3x biztos telepítettem windowst ezért kicsit megugrott az írások száma.
Nekem most jelenleg ennyi írás van rajta
Én az ssd t talán március környékén vehettem. -
King Unique
titán
válasz
tbalint3 #64752 üzenetére
Ment bele 43-44 nap alatt 256 GB írás, ami napi átlagban ~ 6 GB. Az SSD-k meg rendszerint több 100 TB, vagy egyes típusok akár PB-nyi írást is kibírnak [teszt]. Illetve általában előbb adja be a vezérlőjük a kulcsot, mintsem a mindennapi átlagos használatból eredő írásmennyiség gondot okozzon. Írás tekintetében max. arra érdemes odafigyelni egyes típusoknál, hogy a garanciában foglalt íráslimitet ne lépje túl. Ami azért megint nem 1,5-2 hónap alatt fog összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Plazma TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Civilization VI
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest