- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Nekem se mennek tartományi rendszergazdaként. Van rá valami csoportházirend, ami kikapcsolja ezt a blokkolást.
[link]
Szerintem manapság már nem érdemes az UAC-t piszkálni. Ha mégis kell akkor a feladatütemezőn keresztül meg lehet oldani, nem időzített, felhasználó által indítható feladattal.
Nekünk egy tervezőprogram miatt ajánlották az UAC kikapcsolását, de az újabb változatok jól megvannak UAC-vel is. -
S. Szabi
őstag
Ha valaki az ebben a cikkben is említett módon a Registry Editorból kapcsolja ki az UAC-t az EnableLUA 0-ra állításával, akkor jön ez elő.
Tegnap én is szívtam ezzel, aztán rájöttem, hogy ezen kívül semmit nem változtattam, vissza állítottam és jó volt megint. Viszont még mindig fenn áll ugye pár dolog, ami megoldódott az UAC ezen módon való kikapcsolásával... Köszönjük Microsoft!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Tesla topik
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest