- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okami68
csendes tag
válasz
Imifej #92719 üzenetére
Nem tudom, ötletem sincsen, hogy mitől van ez. Előző telepítéseim során soha nem fordult elő még hasonló sem, soha nem változott a képernyő felbontás a telepítés folyamata alatt. Nem is értem, hogy ennek mi a nyavalya értelme lehetne.
Éppen azért dobtam fel itt a fórumon a dolgot, mert lövésem sincs, mit lehetne csinálni.
USB-s telepítés, a cuccot a Microsoft oldaláról szedtem le, és készítettem el a MCT segítségével, ahogy eddig is mindig. A telepítés simán zajlik, egészen addig, amíg csak megváltozik a képernyő felbontása, összeszűkül vagy 640-esre, és a telepítés befejezése előtt egy hangyaköpésnyire, nincs tovább.
Gondoltam, hátha valaki más beleszaladt ebbe a problémába, hogy nem látszódnak azok a beállítások, amelyeket ki kellene választani ahhoz, hogy tovább mehess. Csak hogy nem látszódnak, nem tudok választani, ergó, nem tudok tovább menni. A kör bezárult. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest