- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
válasz
malibu #155742 üzenetére
Kezdésnek akár el is távolíthatnád a legutóbbi frissítéseket (dátum szerint vannak felsorolva tehát ami a legutóbbi alkalommal teleült azokat eltávolíthatod. Hátha alapon.
Amúgy ha a rendszer haldoklik miért akarod klónozni. Ha nem jön össze semmi akkor jöhet egy tiszta telepítés (sokszor szoktam ezt ajánlani, ha egy hozzáértő nem boldogul a hiba feltárásával, persze lehet előbb pl. egy live linux-al tesztelni, hogy ha az stabil akkor nem hardver gond, és persze az eseménynaplót is érdemes megnézni stb. tehát van több lehetőség is.
-
King Unique
titán
válasz
malibu #155273 üzenetére
Klónozás a megfelelő célprogrammal a menete ennek, ami 1:1 másolatot készít az új meghajtóra, amiből sejthető a "minden működni fog" kérdésre a válasz (igen).
A 250 GB-os SSD mint rendszermeghajtó normál esetben bőven elég szokott lenni a Windows 10-nek és a frissítéseknek, ahol nem, ott annak egyéb oka szokott lenni, amit adott a lehetőség megnézni és lemezterületet felszabadítani, lásd a #134534 számú hozzászólásban leírtakat.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
malibu #155273 üzenetére
Szia.
Annó 3X is eljátszottam a rendszer klónozását.
Van 3 gépem és mindben SSD a rendszer.
64 , 128 , 256 GB volt a 3 db SSD mérete.Vettem egy 512 GB-s SSD-t.
Erre klónoztam az 256 GB-s SSD tartalmát.
Majd a 128 GB-s SSD tartalmát a 256 GB-ra.
Az utolsó 64 GB-s SSD tartalmát pedig a 128 GB-ra.Tehát minden gépbe 1-el nagyobb SSD került.
Mivel mindhármónknak saját, belakott rendszere volt / van ezért nem akartam mindnet újra telepíteni.PH blogbejegyzés a témában : [link]
Laptopszaki : [link]Én annó a [https://www.partitionwizard.com/] segítségével csináltam. A klónozás után viszont ne felejtsd el a partició méretét megnövelni !!! Mert mondjuk egy 256 GB-s rendszert klónozol egy 512-s lemezre....klónozás után a mérete az eredeti lesz....azaz 256 GB.....de ugye az új lemez nagyobb.....ezért magát a c:/ particiót meg kell növelni a klónozásra használt programmal.
Mod : A PC-be szerltem az új SSD-t.
Bekapcsoltam és felállt a rendszer a "régi" lemezről.
Partition Magic-et telepítettem.
Segítségével klónoztam az eredeti lemezről az újra.
PM-el kiterjesztettem a particiót.
Kikapcsoltam a gépet.
Kiszereltem a régi SSD-t. Helyére ( Sata ) bedugtam az újat.
Bekapcsoltam a gépet és a rendszer simán indul. -
westlake
félisten
válasz
malibu #135785 üzenetére
Banális hiba lenne, de nem lehet, hogy valamelyik billentyű be van radava a billentyűzeten? Nekem mintha akkor jelentkezett volna valami hasonló hiba.
Ha megsérült a bejelentkezés, akkor lehet, hogy már csak file szinten tudsz hozzáférni az adataidhoz. Ha van rá mód, esetleg át lehet tenni az adathordozót egy másik gépbe, hátha. -
Cs1csó
titán
válasz
malibu #94329 üzenetére
+ vizsgáld át a képet pár kiegészítő védelmi programmal: Adwcleaner, MBAM free, Emsisoft Emergency Kit, Hitman Pro
Ilyet nem kellene csinálnia a CCleaner-nek, főleg a rendszerrel együtt fölösleges engedni futni, ha esetleg újratelepíted akkor ezeket állítsd be:
CCleaner főablak - beállítások - adatvédelem - PIPA KI
CCleaner főablak - intelligens vizsgálat - minden PIPA KI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest