- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
válasz
choco01 #72239 üzenetére
Sziasztok.
Erre az Otthoni csoport problémára valaki tud működő megoldást?
Adott egy zsír új gép, friss Win 10 telepítéssel, az összes új frissítéssel.
És a probléma hogy nem tudok se csatlakozni se létrehozni Otthoni csoportot..
Próbáltam a "C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Roaming\PeerNetworking" mappa tartalmával szórakozni, de egyébként ez üres volt alapból.. de nem segített.
-
válasz
choco01 #56432 üzenetére
jobb klikk az Asztalon -> Képernyő-beállítások
ott lesz egy csúszka, "A szöveg, az alkalmazások és más elemek méretének módosítása". ha nem 100%-on van, akkor nagyítva van a Windowsod. ez automatikus dolog, hogy a tizenpár colos laptopodon ne hangyaf*sznyi méretű legyen minden fullHD-ban"Már többször újra indítottam"
mondom: ki és bejelentkezés -
-
törölt tag
válasz
choco01 #52455 üzenetére
Szerintem 10-el is boldogulsz. Ha lassúság merül fel, akkor is elenyésző lehet, de biztosabb a videókártya problémád megoldása is 10 alatt, értsd biztosabban lesz korszerű eszközkezelő szoftver rá. Amúgy az SSD meglepően sokat fog segíteni mindkét esetben, mindegy mire teszed a döntésed.
-
lck
senior tag
válasz
choco01 #48481 üzenetére
Persze. Márciusi az eredetileg feltelepített win 10-em. A nagyobb frissítések után, vagy amikor úgy éreztem hogy valamivel nagyon "összegányoltam" a rendszert - kb. 3 alkalommal - "legyáriztam" már azóta. Annyi hogy ami a feltelepített egyéb programokat újra kellett rakni utána. Én a felhasználói fiókot meghagytam. Azzal sem volt gondom.
A windows.old-ot meg a lemezkarbantartóval kitöröltem. -
lck
senior tag
válasz
choco01 #48474 üzenetére
Személyes tapasztalataim szerint felér egy újratelepítéssel. Bár gondolom sokan a formázást tartják az egyetlen biztos megoldásnak.
Tulajdonképpen felrak egy tiszta telepítést - ha úgy van beállítva - a felhasználói fiókadatok megtartásával. Plusz létrehoz egy windows.old- mappát a régi adatokkal. ( ami később törölhető )
Arra figyelmi kell viszont hogy elég szabad hely legyen a gépen a windows.old mappának. 25-30 Giga legalább. -
válasz
choco01 #12903 üzenetére
Az insiderek elvileg meg is kapták a frissítést WU-n keresztül (egy pár nagyobb patch).
Nekik nem kell ez az egész telepítős macera elvileg.(Nem tudom mert nem vagyok insider, de volt itt aki igen és azt mondta frissítés lejött 240-re és kilépett a programból aktivált maradt.)
Ha nem akkor marad amit írtam.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest