- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
llaszlo #136364 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy mire gondolsz. Ha a kiosztás magyar, akkor az l mellett van az é és á, enter felett az őúű betűk. Ilyenkor tudsz í-t írni az altgr+j-vel, Í-t pedig az altgr+i-vel. Ez segít felvenni, utána meg ugye a bal shiftet kell nyomni az í-hez.
#136429Voice24
Soktényezős képlet a sebességmérés, egy böngésző nem okvetlen való erre, sokat számítanak a bővítmények, bejönnek-e a hirdetések, etc. Ráadásul a böngészős mérés sokkal nagyobb hardverterhelés, mint az APP vagy pláne a parancssoros Speedtest CLI (nem a GitHub-os, hanem a hivatalos).
#136449zolee001
Litániát nem akarok a Windows 10 hibáiról, mert ami zavar azt vagy megkerültem, vagy megszoktam, vagy valahogy elhárítottam, de a legújabb hülyeség, hogy hiába rejtem el ezt az új hírek akármicsodát a tálcáról, csak azért is visszajött restart után. Erre még rátesz, hogy erőteljesen vinnyog, hogy nem tud csatlakozni a netre. Tudna, ha a PiHole nem akadályozná, de szerencsére megteszi.
Nekem alapvetően perpill nagy gondom nincs a rendszerrel, persze az zavar, hogy amíg egy Win7-et felraktam és igazából semmi nem volt rajta, itt dőlnek a fölösleges appok, amik helyett vagy van jobb, vagy nem is használom. Nem értem, miért nem jó úgy, hogy felrakja az user, ha kell neki, csak ezért kell mindig saját telepítőt csinálnom, hogy ezt a sok baromságot kiebrudáljam.
#136450tobias40
Az említett eszközök, amiket nem látsz, tudják az SMB2-t vagy magasabb verziót? Az SMB1 alapból ki van kapcsolva a Win10-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest