- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
efemm
tag
válasz
-igu- #157989 üzenetére
Nálam volt már ilyen, (w11 telepítésnél), hogy csak többedik alkalomra fogadta el a wifit. Lan-on keresztül viszont ment. Első lépésben viszont átállítottam Számítógép javítása - parancssor-ban diskpart-ban letöröltem minden partíciót, és convert gpt-vel át is állítottam típusát, utána ment csak rá a telepítés. Bios-t is megnézném, hogy AHCI-e a lemez, nem Legacy, vagy raid.
-
válasz
-igu- #157989 üzenetére
Nyugodtam Mintezhetsz, én a linuxos topikba Winezek rendszeresen.
Még nem láttam fekete autót megállni a házam előtt
Szerintem,
leszed magának valami drivert az update ami nem jó és emiatt beborul.
Telepítés után próbáld meg hogy kikapcsolod a driverfrissítést, még mielőtt adnál neki hálózatot.
Most nem tudom megnézni hogyan kell, nincs a fejembe a procedúra, egy Ubuntu előtt vagyok és nincs most W10 a közelemben.
Ha így jó, valahogy meg kell keresni a bűnös drivert és csak annak a frissítését letiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest