Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Portász #49215 üzenetére
Köszönöm, ez már napokkal ezelőtt be van állítva, néhány újraindítás és altatás után magdöglött, vagyis szarik rá.
Mindegy, együtt élek vele.Mégegy. Ma éjjelre bekapcsolva hagytam a gépet, alvó mód a soha opción.
Mediaplayer pause, két weblap nyitva maradt, és ment a mega-sync.
Reggelre nem aludt el, az egér világított, a billentyűzeten égett a numlock led,
ennek ellenére kérte a bejelentkezést, és most jön az érdekes,
a mediaplayer sehol, az edge sehol, a megasync várakozik.
Tehát mintha egy leállást csinált volna, máskülönben hogyan állt le az edge, és a médiaplayer?Köszönöm a segítő reagokat, én feladtam, így marad, csak bosszan.t hogy nem azt teszi amit kérek tőle.
wimdows10-tordaitibi: 1-0 sajnos eddig
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Full Throttle Remastered (Steam kulcs)
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- Film, Zene, Játék, karcmentes lemezek..
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest