- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Panzermeyer #77265 üzenetére
Én innen vettem februárban, a neten nem írtak negatívumot, így gondoltam kipróbálom (akkor 10.79 USD volt). A meglévő rendszert beaktiváltam hiba nélkül, azóta újra húztam az alapoktól, és újraindítás után automatikusan be is aktiválódott ismét (cseréltem alaplapot, procit, meg mittomén mit) probléma nélkül.
Pedig ez utóbbit írták is, hogy lehet nem fog menni, de ez esetben dobni kell nekik egy mailt és adnak egy új kulcsot.
Ennyit nekem megért, hogy kipróbáljam működik-e. Igen, még nem telt el sok idő, de eddig nem volt semmi gond vele. Ez volt a legolcsóbb amit láttam - ez meg onnan jött, hogy PH-n is árulnak néha kulcsokat, csak némi felárral. Azok közül is van ami a linkelt oldalról van... -
vazol
tag
válasz
Nekem innen az apróról sikerült a "nagyszemű" fórumtárstól beszereznem pro OEM matricást, csont nélkül működött, ezúton is köszönöm Neki!
(Ha reklámnak számít, kéretik törölni) -
válasz
Mind humbug. 24-ért vehetsz egy refurbished használhatatlan PC-t egy használható kúccsal.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest