- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
#32577792 #67496 üzenetére
Kisérleteztem most vele egy picit.
Másfajta oprendszert használtok..Nálam csak a nem futtathatók (pl zip) hozza azt a menüt ami nálad látható, de minden .exe kiterjesztésnél ott a Kompatibilitás fül [kép], illetve néhány kiterjesztés esetén (pl msi) ott van de részben szürke.
Lehet hogy te valami kinézetmódosítót használsz (explorer-asztal-tálca helyett) ami átvette az exe filok kezelését (?) emiatt nem tudod használni.
-
válasz
#32577792 #67500 üzenetére
Eddig nalam a kompatibiltasi mod meg semmit nem tudott megoldani.
Ha valami elso nekifutasra hibaval elszallt, azt se win98 se dosse semmilyen modba nem tudtam mukodesre birni.
Ez az en tapasztalatom, ennek ellenere lehet hogy mukodik, de nem nalam.57504 pvt.peter,
igen talalkoztam, de sajna nalam nem a frissites ota hanem miota megvan a gep,
annyi elteres hogy ha elvesziti, ugy 5-10 percen belul szokta, ugyhogy letettem a bluetooth hasznalatrol, akkor nalam eleg ujracsatlakozni. De nalam lehet valami gyari hardver gebasz van.Amugy a wifikezeles is harmatos az en rendszeremen, random lezuhan a halozatrol es percekig nem kepes manualisan se visszatalalni. Emiatt lankabelezek a melohelyemen.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- OLED TV topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest