- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
válasz
rbalint88 #18272 üzenetére
Szia
Nekem is ugyanez volt a problemam.
Biost kellett frissiteni az volt a megoldas.
Ha az se segit akkor probalkozz azzal, hogy radugsz a laptopra egy masik monitort es azon elvileg lesz kep. Ha nincs masik monitor akkor nyomd meg a windows gombot es a P gombot egyszerre majd kettoszor a lefele gombot es enter, ha ez se valt be restart egy windows gomb + P es lefele gomb haromszor es enter.
-
peterk
senior tag
válasz
rbalint88 #18263 üzenetére
Ilyen elsötétedés az egyik gépnél nálunk is előfordult, az is intel vga-s (intel 4000) volt.
Én úgy oldottam meg, hogy (visszaállítás után) még 8.1 alatt leszedtem az intel drivert, reboot, és utána frissítettem 10-re. Telepítés után alap vga driver fogadott, de a windows update-ről automatikusan leszedte az új drivert és frissítette. Amíg nincs kiforrottabb intel driver, talán ez a legjobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged