- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
togvau #85891 üzenetére
weblogic és kék halál? Ez minimum érdekes, én kék halált hardverhibán és driverhibán kívül még nem láttam, gondolom megnézted a dumpot.
Valami gebasz lehet azon/azokon a gépeken, bár én wildflyt (+ swarm-ot) használok, néhány mp a startup HDD-ről...
Melós gép nekem is hasonló paraméterekkel bír, de én gyorsulást tapasztaltam OS upgrade után (nem sokat, régen is szélvész volt). Milyen lejátszó az ami ennyit teker? Csak hogy messzire elkerüljemAmiket néztem mpc-hc, kodi, azoknál pislogásnyi idő amíg elindul.
-
King Unique
titán
válasz
togvau #85891 üzenetére
Azért azt már ne akard erővel csak rájuk fogni, hogy más platformok X év / évtized alatt amúgy sem tudtak desktopon megfelelő részesedést elérni és azért a hardvergyártók + a szoftvergyártók sem törik magukat a támogatásuk terén...
Bár azért a macOS nem áll olyan rosszul, nekik érdekes módon mégiscsak sikerült pl. szoftveres támogatás terén jobb eredményeket elérni, mint annak a bizonyos másiknak.
Ez a nagy visszalépés a 10-es sebességben a 7 és 8.1-hez képest megint mese... Több gépen eleve multiboot megoldásokat használok és érdekes módon nem nagyon tapasztatlom ezt a nagy lassulást, meg hogy 2-4x annyi idő kellene egy program megnyitásához. Ráadásul hivatalosan a hardverkövetelmények sem nagyon emelkedtek, szóval megint nem kell bemesélni a dolgokat. Értem én, hogy egyes hatereknek, pláne másik platformról jőve most a 10-es lett az új célpont, de azért zöldségeket nem kellene írogatni. Az ilyenek ráadásul előtte meg a 8.X-et ekézték erővel, erre az most érdekes módon milyen jó lett...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest