- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
megint én #60940 üzenetére
Az alaplap biztosan olyan fő alkatrész, ami egy OEM gép esetén nem cserélhető, mert az akkor már másik, új gépnek számít. Persze itt is vannak kivételek, mert például ha meghibásodás miatt ugyanolyanra cseréli ki valaki, az nagy bizonyossággal simán lebeszélhető és ingyen aktiválják. Ha minőségi változás is történik a cserénél már bonyolódik a helyzet. Viszonylag új gépnél van esély, hogy megbeszélhető nem rég vetted, tönkrement, de más típust vettél, mert abban már nem bízol. Réginél egyértelmű miért történik, az elavulttal együtt a licence is megy a levesbe. Ez az OEM hátránya, előnye a fél vagy harmad ár.
A proci tuning (ez alatt nem a túlhúzást, hanem az ugyanolyan tokozású, de nagyobb teljesítményűt értem), vagy a RAM bővítés, gyorsítás szerintem nem kizáró ok. De ez csak az én véleményem!
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest