Hirdetés
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique #151288 üzenetére
Nem léptem be a MS fiókommal egyik gépre sem, amikor ellenőriztem az aktiválás állapotát. Vagyis csak az egyik gépre jelentkeztem be sokkal később (xbox alkalmazás GP ultimate miatt), de teljesen új lap első beüzemelés és telepítés után már aktivált volt.
Uefi-t áttúrtam, nem találtam "biosba égetett" kulcsot, az "újabb" brand gépeken ki lehet kapcsolni, amikre már nem coa matricát raktak. Az "újabb" kifejezés relatív, mert emlékeim szerint 3. generációs intel (10+ éves) gépeken még coa matrica volt a sláger.
A home premium-os hp gépre biztosan nem volt pro kulcs aktiválva, mert amikor megvettem tartaléknak, akkor véletlenül pro-t raktam rá, és reklamált az aktiválás miatt. Nem értettem az okát, és utána vettem észre, hogy nem is pro kulcs volt eredetileg hozzá. Ez volt az első irodai brand gép, amire gyárilag home prem coa matricát raktak, pedig járt nálam pár (20-30 db) külföldön leselejtezett irodai brand gép. Nem foglalkoztam az aktiválással, mert úgy is tartaléknak vettem. Pár év után tegnap szükség lett a gépre, és aktiválva volt a pro telepítés után. A kettő között nem volt használva a gép.
Szóval ezért állok értetlenül a dolgok előtt.
Nem lehet, hogy valamit elizéltak a media creation tools-os telepítőben, vagy valami gixer van a hitelesítő szerverekkel?
Idióta mód szabálykövető vagyok, véletlenül se haxolnék windows-t. Amíg van rá mód, addig inkább coa matricákat veszek. Láttam a linkelt cikket, hogy ez nemsokára megszűnhet. -
King Unique
titán
válasz
King Unique #151288 üzenetére
Ha tiszta telepítés történt, akkor mondjuk a telepítő is leírja világosan az automatikus aktiválást, ami a már meglévő digitális licencre vonatkozik az előbbiek értelmében.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest